tromaktiko: Απίστευτη ιστορία: Νόμιζε ότι η μάνα του ήταν νεκρή και εκείνη ήταν... στη ζούγκλα! [Photo]

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Απίστευτη ιστορία: Νόμιζε ότι η μάνα του ήταν νεκρή και εκείνη ήταν... στη ζούγκλα! [Photo]




Ο David Good πίστευε πάντα ότι η μητέρα του είχε σκοτωθεί σε τροχαίο ατύχημα αλλά στην πραγματικότητα η Yarami είχε επιστρέψει στην πατρίδα της, στον Αμαζόνιο και ζούσε με τους ιθαγενείς της φυλής της στη ζούγκλα...

Ο ίδιος μεγάλωσε μαζί με τα δύο αδέρφια του στο άνετο διαμέρισμα του πατέρα του σε ένα προάστιο της Φιλαδέλφειας και δεν ήξερε ότι η μητέρα του απλώς είχε φύγει.

Όταν ήταν δέκα χρονών μια επίσκεψη σε ένα μουσείο φυσικής ιστορίας τον έφερε αντιμέτωπο με το πρόσωπο της μητέρας του που εμφανιζόταν σε μια από τις φωτογραφίες. Ο μικρός άρχισε να θυμάται... Κι έτσι έμαθε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Όμως μέχρι τα 24 χρόνια του δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να ταξιδεύσει μέχρι τον Αμαζόνιο για να την αναζητήσει. Ολόκληρη η φυλή έγινε μάρτυρας της συγκινητικής οικογενειακής συνάντησης.«Μαμά, τα κατάφερα, γύρισα σπίτι» είπε ο David στη μητέρα του όταν τη συνάντησε.

Η ρομαντική ιστορία των γονιών του ξεκίνησε όταν ο πατέρας του Kenneth, φοιτητής ανθρωπολογίας τότε, ερωτεύτηκε τη Yarami το 1978 κι αφού έμειναν για μήνες μαζί στον Αμαζόνιο αποφάσισαν να μετακομίσουν στη Βενεζουέλα. Στη συνέχεια παντρεύτηκαν και έζησαν για μερικά χρόνια στη Φιλαδέλφεια.

Το ειδύλλιο τους μάλιστα έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Αν και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, η Yarami δεν μπόρεσε να συνηθίσει τη σύγχρονη ζωή της πόλης και αποφάσισε να επιστρέψει στον Αμαζόνιο. Το ζευγάρι συμφώνησε ότι το καλύτερο για τα παιδιά ήταν να μεγαλώσουν στην πόλη κι όχι στη ζούγκλα.

Ακόμα κι όταν έμαθε ο David ότι η μαμά του ζούσε στον Αμαζόνιο, συνέχιζε να λέει στους φίλους του ότι έχει πεθάνει επειδή όπως εξηγεί: «Δεν ήθελα οι φίλοι μου να ξέρουν ότι η μαμά μου είναι μια γυμνή γυναίκα που ζει στη ζούγκλα και τρώει ταραντούλες. Ήμουν και θυμωμένος μαζί της» .
Είκοσι χρόνια μετά νιώθει ότι η οικογένειά τους έχει ενωθεί ξανά.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!