tromaktiko: UNICEF και Αστυνομία έπαιξαν ποδόσφαιρο για τα παιδιά

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

UNICEF και Αστυνομία έπαιξαν ποδόσφαιρο για τα παιδιά



Μια ποδοσφαιρική γιορτή αγάπης για τα παιδιά διοργανώθηκε στο γήπεδο του Κολεγίου στο... Ψυχικό όπου η ομάδα Επιλέκτων UNICEF έπαιξε με την ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, με όλα τα έσοδα από τον κουμπαρά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής και στο γήπεδο χειροκρότησαν τους παίκτες εκτός από τους θεατές, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Τζουβαλάς, οι βουλευτές Ελένη Αυλωνίτου (ΣΥΡΙΖΑ), Άδωνις Γεωργιάδης (Νέα Δημοκρατία), Νίκος Παναγιωτόπουλος (Νέα Δημοκρατία), Ανδρέας Λοβέρδος (Δημοκρατική Συμπαράταξη), Γιώργος Αμυράς (το Ποτάμι), Κατερίνα Αδαμοπούλου (στέλεχος Ανεξαρτήτων Ελλήνων - Διευθύνουσα Σύμβουλος ΟΛΡ) και ο Πρόεδρος του Κολεγίου Αθηνών Σπύρος Πολλάλης.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ανώτερων αξιωματικών, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Κωνσταντίνος Βουτσελάς, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής Ιωάννης Λάσπας και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Γιάννης Καραπατάκης.

Πριν τη σέντρα του παιχνιδιού που "σφύριξε" ο Σοφιανός Μαράνος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθηνών, τιμήθηκαν μεταξύ άλλων από την Αστυνομία με ειδικές πλακέτες η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF Σοφία Τζιτζίκου για την ανθρωπιστική δράση της, ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Χρήστος Κυρίτσης για την πολύχρονη κοινωνική προσφορά του και ο εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος για την υποστήριξή του στο έργο της ΕΛ.ΑΣ.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Γκαραβέλας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!