tromaktiko: Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκαν οι δυο κηδείες στην Γερά - Δάκρυσαν και οι πέτρες για τον 43χρονο Παναγιώτη

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκαν οι δυο κηδείες στην Γερά - Δάκρυσαν και οι πέτρες για τον 43χρονο Παναγιώτη



Σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού πραγματοποιήθηκαν οι δυο κηδείες στην Γερά...
Μέσα σε κλίμα οδύνης, πόνου και σπαραγμού οδηγήθηκαν σήμερα στην τελευταία τους κατοικία ο 43χρονος λιμενικός Παναγιώτης Κυμουρης αλλά και ο γιατρός, δήμαρχος, αυτοδιοίκητικος και πάνω απ΄ όλα άνθρωπος Σωτήρης Ζαμτρακης σε Μεσαγρο και Παλαιοκηπο Γέρας αντίστοιχα.


-Παναγιώτης Κυμουρης…. Δάκρυσαν και οι πέτρες

Βυθισμένο στο πένθος το λιμενικό σώμα για τον άτυχο λιμενικό Παναγιώτη Κυμουρη



Με στρατιωτικές τιμές έγινε σήμερα το απόγευμα η νεκρώσιμος ακολουθία του 43χρονου, που την Κυριακή το πρωί έχασε τη «μάχη» με την ζωη, στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου νοσηλευόταν μετά από καρδιακό επεισόδιο την Μεγάλη Παρασκευή.

Η εντελώς απροσδόκητη, απρόσμενη, αιφνίδια απώλεια του άτυχου 43χρονου άφησε πίσω της δυσαναπλήρωτο κενό... Ο Παναγιώτης Κυμουρης έφυγε από τη ζωή τη Κυριακή από ανακοπη βυθίζοντας στο πένθος τόσο την οικογένειά του όσο και το Λ.Σ ολόκληρο.

Στην εξόδιο ακολουθία παρευρέθηκαν για να αποχαιρετήσουν τον άτυχο 43χρονο αντιπροσωπεία από την αστυνομία, την ηγεσία του λιμενικού σώματος, αντιπροσωπεία από την 98 ΑΔΤΕ καθώς και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Β Αιγαίου Αλ. Ροδιτης, ο Δήμαρχος Λέσβου αλλά και αντιδήμαρχοι κ.α.

Η σορός του ήταν τυλιγμένη με τη γαλανόλευκη, ενώ πένθιμο εμβατήριο παιάνιζε η μπάντα της 98 ΑΔΤΕ.

Συνάδελφος και κουμπάρος του άτυχου Παναγιώτη, στον επικήδειο λόγο δεν είχε λόγια για να εκφράσει την προσωπικότητα του εκλιπόντος, να συλλυπηθούν την οικογένειά του.

Όλοι εξήραν την ακεραιότητα της προσωπικότητάς του, το ήθος του, το χαρακτήρα του. Ολοι είχαν να εξυμνήσουν τη συμπεριφορά του ως φίλου, ως συναδέλφου, ως οικογενειάρχη. Ήταν άριστος σε όλα, επιστήθιος φίλος, άψογος συνάδελφος.

Ευχήθηκαν η οικογένειά του να βρει το κουράγιο και την υπομονή που χρειάζονται ετούτες οι δύσκολες στιγμές.



Τραγικές φιγούρες οι γονείς η αδελφή του .

Συντηρημένοι και με κραυγές θλίψης όλοι οι συνάδελφοι του στο Λ.Σ τον συνόδευσαν από το νοσοκομείο έως την πόρτα του Ιερού Ναού με τιμές όπως άρμοζε αλώστε στον Παναγιώτη.

Εκεί και ο πιστός του σκύλος η Κλαρα που λες ότι κατάλαβε τι συνέβη και έτρεμε όταν την οδηγούσαν μετά το πέρας της κηδείας στον τάφο του αφεντικού της για να τον αποχαιρετίσει και εκείνη…

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Μεσαγρου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από συναδέλφους, φίλους, συγγενείς του εκλιπόντος που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στον απροσδόκητο χαμό.

Τιμές απέδωσε άγημα 12 ανδρών του Λιμενικού Σώματος και η μπάντα της 98 ΑΔΤΕ

Μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία, έγινε η ταφή του στο Κοιμητήριο του Μεσαγρου, όπου παιάνισε η μπάντα της 98 ΑΔΤΕ, ενώ το 12μελές άγημα τον αποχαιρέτισε με τρεις βολές στον αέρα.



Οι λιμενικοί συνάδελφοί του, η ηγεσία, ο λιμενάρχης, ο αρχίατρος του Λ.Σ , οι κάτοικοι, συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα πως χάθηκε ένα νέο παλικάρι μόλις 42 ετών.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!