tromaktiko: Θρήνος για το 7χρονο κοριτσάκι που σκοτώθηκε στη διασταύρωση - καρμανιόλα της Πατρών Πύργου - Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα [photos]

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Θρήνος για το 7χρονο κοριτσάκι που σκοτώθηκε στη διασταύρωση - καρμανιόλα της Πατρών Πύργου - Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα [photos]



Σοκαρισμένη και "παγωμένη" παραμάνει η κοινωνία της Δυτικής Αχαΐας από το... τραγικό δυστύχημα της 7χρονης που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 9 το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην Νέα Εθνική Οδό Πάτρας Πύργου στο ύψος της διασταυρωσης του Δημοτικού Διαμερίσματος όπως έγραψε χθες το tempo24.gr.



Η διασταύρωση - καρμανιόλα της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου στο ύψος των Σαγείκων που εδώ και χρόνια οι κάτοικοι ζητούν να μπουν φωτεινοί σηματοδότες.



Ο δημοσιογράφος του tempo24.gr Νίκος Σύφαντος βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας και εξηγεί πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα σύμφωνα με τις μαρτυρίες συγγενών της μικρής Νικολίτσας:



Την ώρα του Επιταφίου έμαθαν ότι η 7χρονη Νικολίτσα δεν είναι πια στη ζωή... Πώς περιγράφει τις τραγικές εκείνες στιγμές η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και κάτοικος Σαγείκων, Άντα Γκριμπούρα. Η κ. Γκριμπούρα αλλά και όλοι οι κάτοικοι των Σαγείκων, αγανακτούν για την κατάταση που βρίσκεται η διασταύρωση - καρμανιόλα της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου στο ύψος των Σαγείκων. "Πόσες ακόμη ζωές θα θρηνήσουμε μέχρι να φτιάξουν τον κόμβο;", διαμαρτύρονται τονίζοντας ότι είναι πολλά τα θανατηφόρα που έχουν συμβεί στο ίδιο σημείο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!