tromaktiko: Αντιδράσεις από την Ηγεσία της Πυροσβεστικής για ψεύδη δημοσιεύματα

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Αντιδράσεις από την Ηγεσία της Πυροσβεστικής για ψεύδη δημοσιεύματα



Σχετικά με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σήμερα 18/04/2017, ημέρα Τρίτη, σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και αφορούν τις...
συνθήκες διαμονής των Πυροσβεστικών υπαλλήλων που μετατέθηκαν στην Υπηρεσία του Α/Λ Μυκόνου, σας αναφέρουμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην νεοϊδρυθείσα εν λόγω υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, σας ενημερώνουμε ότι από την 01/04/2017 που συστάθηκε η Υπηρεσία Α/Λ Μυκόνου, κανένας πυροσβεστικός υπάλληλος δεν έχει στερηθεί προσωρινής διαμονής σε οικίες ή καταλύματα στο νησί, τα οποία και προσφέρθηκαν δωρεάν στους υπαλλήλους, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά, έπειτα από συνάντηση που διεξήχθη με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο ΠΣ Βασίλειο Καπέλιο, στις 07/04/2017.

Από την συνολική υπηρετούσα δύναμη που ανέρχεται σε 33 άτομα, οι 10 περίπου υπάλληλοι διαμένουν ακόμη σε προσωρινές κατοικίες καταβάλλοντας ένα συμβολικό τίμημα για τα τρέχοντα λειτουργικά έξοδα των μονάδων που τους φιλοξενούν. Μέχρι το τέλος του μηνός Απριλίου υπάρχουν οι δεσμεύσεις ότι όλοι οι υπάλληλοι θα έχουν εγκατασταθεί σε μόνιμες κατοικίες που θα υποδειχθούν από τους τοπικούς φορείς, προσπαθώντας να παρέχουν την μεγαλύτερη άνεση και λειτουργικότητα, με το χαμηλότερο τίμημα μηνιαίως.

Σκοπός τόσο του Πυροσβεστικού Σώματος και της τοπικής κοινωνίας, είναι η όσο τον δυνατόν άμεση επίλυση τυχόν προβλημάτων παρουσιαστούν, κρατώντας το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς σε υψηλά επίπεδα ενόψει και της επερχόμενης τουριστικής αλλά και της αντιπυρικής περιόδου στο νησί της Μυκόνου.

Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας,
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!