tromaktiko: Αυτό είναι το κάθαρμα που βίασε τα δύο ανήλικα στη Θεσσαλονίκη - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Αυτό είναι το κάθαρμα που βίασε τα δύο ανήλικα στη Θεσσαλονίκη - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του



Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν τα δύο ανήλικα αγοράκια αποφάσισαν να μιλήσουν. Ο 39χρονος συνελήφθη και οι αποκαλύψεις άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη...
Δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από σχετική εισαγγελική απόφαση τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 39χρονου κατηγορούμενου για τα κακουργήματα του βιασμού και της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη της ηλικίας τους κατά συρροή. Συνελήφθη στις 21-03-2017, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον Δημήτριο Κατσαρη του Κωνσταντίνου και της Γιαννούλας, γεν. στις 11-11-1978 στη Θεσσαλονίκη.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως 18-07-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται αναγκαία ώστε να γίνει ευχερέστερη η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αξιόποινων πράξεών του, καθόσον έτσι θα καταστεί δυνατό, για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις του κατηγορουμένου να προσφύγουν στις αρμόδιες αρχές προς διερεύνηση των πράξεών του.

 Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πριν τη σύλληψη είχε προηγηθεί καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο 39χρονος προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου 2016 έως και τις 20-03-2017.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!