tromaktiko: ΝΔ για Τσίπρα: Όσοι τον άκουσαν κατάλαβαν γιατί είναι σε αποδρομή

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

ΝΔ για Τσίπρα: Όσοι τον άκουσαν κατάλαβαν γιατί είναι σε αποδρομή



«Όποιος είδε και άκουσε σήμερα τον κ. Τσίπρα κατάλαβε γιατί ο ίδιος και η κυβέρνησή του είναι σε αποδρομή», σχολίαζαν...
πηγές από τη ΝΔ για την ομιλία του πρωθυπουργού στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία.

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του με επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση και τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους και θα τις χάσετε κιόλας», τόνισε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος προς τη Νέα Δημοκρατία.

«Κατανοώ απολύτως το βέρτιγκο στο οποίο βρίσκεται η αντιπολίτευση ιδιαιτέρως μετά τη Μάλτα. Θα είμαι όσο μπορώ πιο επιεικής ιδίως με τον Μητσοτάκη που δεν βρίσκεται στην αίθουσα…», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, για να συνεχίσει: «Νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης συμπεριφέρεται σαν τον τζογαδόρο που έχει πάει στο καζίνο έχει χάσει, ξαναπάει ξααναχάνει και τρίτη φορά ξανά όλα στα μαύρο αλλά έρχεται κόκκινο και ξαναχάνει. Όταν επιμένει κανείς να βάλει όλα του τα λεφτά στην καταστροφή αισθάνεται μια αμηχανία. Αυτή διακρίνει την αντιπολίτευση τις τελευταίες μέρες».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!