Υλικά συνταγής
4 καρότα
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1 λεμόνι (ο χυμός του)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
½ φλιτζ. άνηθος ψιλοκομμένος
αλάτι
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Τρίβουμε τα καρότα. Προσθέτουμε τον άνηθο και το μαϊντανό.
Χτυπάμε το γιαούρτι με το λεμόνι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε στη σαλάτα τη σως γιαουρτιού που ετοιμάσαμε. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Πηγή