tromaktiko: Δημήτρης Γραίκος – Σπάει τη σιωπή η σύζυγος: «Ο άντρας μου δολοφονήθηκε γιατί…»

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Δημήτρης Γραίκος – Σπάει τη σιωπή η σύζυγος: «Ο άντρας μου δολοφονήθηκε γιατί…»



Ποιο το ξέσπασμα της συζύγου του Δημήτρη Γραίκου;...

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του εμπόρου Δημήτρη Γραικού από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η οικογένειά του πιστεύει πως ο Δημήτρης έπεσε θύμα δολοφονίας, αφού τόσο καιρό δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Τα στοιχεία της αστυνομίας δεν εχουν οδηγήσει μέχρι στιγμής σε κάποιο αποτέλεσμα και η οικογένεια προσπαθεί με τα νομικά όπλα που διαθέτει να βοηθήσει τις αρχές, ώστε να βρεθεί η άκρη του νήματος που θα ξετυλίξει το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Δημήτρη Γραίκου κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης κατά αγνώστου, ενώ την ίδια στιγμή η οικογένεια του επιχειρηματία πέρασε δύσκολες στιγμές τις ημέρες του Πάσχα, ευελπιστώντας όμως πως με τη κίνηση του δικηγόρου, θα βρεθεί η αλήθεια στην εξαφάνιση του δικού τους ανθρώπου.

«Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς έκανε μήνυση για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης κατά αγνώςτου. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα χωρίς τον άντρα μου και το Πάσχα φέτος για εμένα και τα παιδιά μου ήταν πολύ επώδυνο. Περνούν οι μήνες χωρίς αποτέλεσμα και πρέπει να ανοίξουν τα στόματα.

Όσοι πραγματικά γνωρίζουν, να μιλήσουν, γιατί όλη αυτή η αναμονή και η αναζήτησή για τον άντρα μου είναι πολύ ψυχοφθόρα. Οι ελπίδες μας καταρρέουν και η αγωνία μας μεγαλώνει». Η γυναίκα του εμπόρου, Δέσποινα, είχε μιλήσει στο protothema.gr και είχε εκφράσει από την αρχή την αγωνία της, αλλά και το φόβο της ότι μπορεί ο άντρας της να είναι δολοφονημένος.

«Δυστυχώς ο σύζυγός μου δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. Αν ήταν ζωντανός μετά από τόσους μήνες θα είχε επικοινωνήσει τουλάχιστον μαζί μου, έστω να μιλήσει με τα παιδιά του που είναι στενοχωρημένα και απελπισμένα. Ο νους τους πηγαίνει στο κακό και το μόνο που θέλουν είναι να ξαναδούν τον πατέρα τους ζωντανό.

Είναι δυνατόν μετά από τόσους μήνες να είναι ζωντανός, να βλέπει ότι αγωνιούμε για τη ζωή του και να μην επικοινωνεί με τους δικούς του ανθρώπους;

Μου είναι αδιανόητο αυτό, γιατί ο άντρας μου ήταν ένας πολύ σοβαρός και υπεύθυνος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως αν άκουγε εμένα και τα παιδιά μου να τον αναζητούμε θα έπαιρνε ένα τηλέφωνο και θα έλεγε «είμαι ζωντανός ,μην ανησυχείτε».

Πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να τον σταμάτησαν με το αυτοκίνητο, να τον λήστεψαν και να τον σκότωσαν. Δυστυχώς κάνω πολύ άσχημες σκέψεις, αλλά σίγουρα στην πορεία η αλήθεια θα φανεί».
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!