tromaktiko: Ε.Ο.Α.Β: "Η παραπληροφόρηση έχει και τα όρια της"

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Ε.Ο.Α.Β: "Η παραπληροφόρηση έχει και τα όρια της"



Επειδή η παραπληροφόρηση έχει και τα όρια της και κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την...
επιτυχία του Βαγγέλη Γαλιατσάτου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων, όπου μας έκανε όλους υπερήφανους με τα δυο ασημένια μετάλλια για να αμαυρώσουν την ΕΟΑΒ, η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών δηλώνει:
 Ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Δήμου, ταξίδεψαν στην Ταιλάνδη με έξοδα της ομοσπονδίας, που ενέκρινε η γενική γραμματεία αθλητισμού.
Ο Νίκος Γαλιατσάτος, που ορισμένα δημοσιεύματα τον αναφέρουν ως προπονητή κι άλλα ως πατέρα, είναι πρόεδρος του σωματείου του Βαγγέλη Γαλιατσάτου και πρόκειται για απλή συνωνυμία. Ο συγκεκριμένος παράγοντας έχει τιμωρηθεί  από την ΕΦΙΠ και στη συνέχεια από την ΕΟΑΒ για σοβαρότατα πειθαρχικά παραπτώματα, με 10 μήνες τιμωρία.

Μέσο ενημέρωσης που συστηματικά απαξιώνει και προσβάλει τα σύμβολα του παγκόσμιου αθλητισμού και έχουν τιμήσει την Ελλάδα όσο λίγοι, τοπικά Μέσα Ενημέρωσης που αναπαράγουν ο,τι τους μεταφέρουν, χωρίς να κάνουν ρεπορτάζ και ιστοσελίδες, που μπροστά στα πραγματικά γεγονότα, «ξέχασαν» ακόμα και με ποιον μιλούσαν στο ρέπορταζ, οφείλουν να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Καλό θα ήταν πριν αμαυρώνουν κάποιοι το όνομα μιας τόσο ιστορικής ομοσπονδίας, για μικροσυμφέροντα να κάνουν πραγματικό ρεπορτάζ, για να μην γράφουν ανακρίβειες. Εκτός κι αν ειναι στοχευμένες…

Η ΕΟΑΒ δεν πρόκειται να δεχτεί ανάλογες συμπεριφορές. Η κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη, τα ψέμματα, όμως, όχι. Γι’ αυτό η ΕΟΑΒ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα…


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!