tromaktiko: Πτώση ελικοπτέρου: Συγκλόνισε η χήρα του Δημοσθένη Γούλα: «Θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια»

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Πτώση ελικοπτέρου: Συγκλόνισε η χήρα του Δημοσθένη Γούλα: «Θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια»



Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες, Τετάρτη (19/04/2017), κατά την πτώση του ελικοπτέρου Χιούι (UH-1H) στο Σαραντάπορο Ελασσόνας....

Σε κλίμα οδύνης οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, στην τελευταία του κατοικία, ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου της Αεροπορίας Στρατού, Δημοσθένης Γούλας, ένα από τα τέσσερα θύματα της τραγωδίας που έπληξε τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στις 12:00 τελέστηκε η εξώδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη συνοικία Αβέρωφ της Λάρισας, παρουσία συναδέλφων, συγγενών και φίλων που αποχαιρέτησαν τον αξιωματικό.
Τραγικές φιγούρες η μητέρα, ο πατέρας και η σύζυγος του ταγματάρχη που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε και προσπαθούσαν να σταθούν στα πόδια τους προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπό τους.

Συγκλονιστικά ήταν τα λόγια της συζύγου του Δημοσθένη Γούλα: «Σ’ αγαπάμε, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ» είπε.
«Είμαι υπερήφανος», είπε φανερά συντετριμμένος ο πατέρας του ταγματάρχη:

Όπως αναφέρει το thessaliatv.gr, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας βρίσκεται σήμερα στη Λάρισα για να παραστεί στις νεκρώσιμες ακολουθίες των αδικοχαμένων αξιωματικών της Αεροπορίας Στρατού.

Στις 17:30 το απόγευμα θα τελεστεί, επίσης στη Λάρισα, η κηδεία του υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή.

Εξάλλου, αύριο Παρασκευή (21/04/2017) στις 10:00 κηδεύεται ο συνταγματάρχης (ΤΘ) Θωμάς Αδάμος στο Παλαιοκλήσι Καρδίτσας, ενώ στις 18:30 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του υποδιοικητή της Α’ Στρατιάς, υποστρατήγου (ΤΘ) Ιωάννη Τζανιδάκη, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αρχαία Ελεύθερνα Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου κηρύχθηκε χθες τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!