tromaktiko: ΤΩΡΑ: Ξύλο και χημικά από τα ΜΑΤ στο "Γ. Καραϊσκάκης" - Έδειραν και παίκτες...; [photos]

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΤΩΡΑ: Ξύλο και χημικά από τα ΜΑΤ στο "Γ. Καραϊσκάκης" - Έδειραν και παίκτες...; [photos]



Μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού απογοητευμένοι από το τελικό αποτέλεσμα του ημιτελικού με την ΑΕΚ, κινήθηκαν απειλητικά προς την πλευρά που βρίσκονται τα...
δημοσιογραφικά του γηπέδου Καραϊσκάκη μιας και υπήρχε ένταση με τους αστυνομικούς.

Εκεί αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους απωθήσουν και για αρκετή ώρα υπήρξαν συμπλοκές. Τα επεισόδια πήραν έκταση και εκτός γηπέδου όπου έγινε και χρήση χημικών από δυνάμεις των ΜΑΤ!

Μάλιστα η ένταση τους ήταν μεγάλη όταν έγινε γνωστή η καταγγελία του Ολυμπιακού. Τότε έγινε επίθεση με καπνογόνα και κροτίδες έξω από τα αποδυτήρια αλλά έξω από τα δημοσιογραφικά με τους αστυνομικούς να απαντούν με δακρυγόνα!




Επίθεση των ΜΑΤ σε παίκτες και φροντιστή καταγγέλλει ο Ολυμπιακός
Σε σοβαρές καταγγελίες προέβησαν στον Ολυμπιακό μετά το ματς με την ΑΕΚ καθώς καταγγέλουν επίθεση των ΜΑΤ σε παίκτες και φροντιστές της ομάδας μέσα στα αποδυτήρια! 

Στην καταγγελία πως αστυνομικοί επιτέθηκαν σε παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη λήξη του σημερινού ντέρμπι προχώρησαν οι «ερυθρόλευκοι». Αυτό ανέφεραν λίγο μετά την ολοκλήρωση του ματς, όταν και τόνισαν πως με αφορμή ένταση που υπήρξε στην φυσούνα του «Καραϊσκάκης», αλλά και στα αποδυτήρια, δυνάμεις των ΜΑΤ χτύπησαν τον Καπίνο, τον Νικολάου και τον Ανδρτούτσο.  Mάλιστα από τον Ολυμπιακό τόνιζαν πως δέχθηκαν επίθεση μέχρι και οι φροντιστές της ομάδας με τον Καραπιπέρη να είναι ο πιο σοβαρά χτυπημένος από όλους καθώς έτρεχε αίμα στο πρόσωπό του! Μάλιστα οι καταγγελίες πήραν και επίσημη μορφή μέσω των δηλώσεων του διευθυντή επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά.

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών ξεκαθάριζαν πως το θέμα δεν θα περάσει έτσι καθώς πρόκειται να υποβληθούν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου!

Καραπαπάς πριν λίγο: «Ζούμε μια Χούντα, τα ΜΑΤ χτυπούσαν ανθρώπους του μόχθου»
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μίλησε για σκηνές Χούντας έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας του και αλύπητο ξύλο από τα ΜΑΤ στους ποδοσφαιριστές και στους ανθρώπους της!

«Δεν θα μιλήσω για τη διαιτησία, αν και θα έπρεπε. Νομίζω ότι όλοι είδατε και καταλάβατε τι συμβαίνει με τον κ. Παπαπέτρου και τους βοηθούς του. Το σημαντικό όμως και αυτό που θέλω να καταγγείλω είναι κάτι άλλο που συνέβη μόλις τελείωσε ο αγώνας. Μια διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και κτυπούσε αλύπητα τους πάντες! Χτύπησαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, φροντιστές, απλούς ανθρώπους του μεροκάματου και του μόχθου που κουβαλούσαν εκείνη την ώρα πετσέτες και πράγματα.

Μάλιστα, απέκλεισαν την Μονάδα Αθλητικής Βίας που προσπάθησε να μπει στα αποδυτήρια, μάλλον ήθελαν να είναι μόνοι τους για κάποιον λόγο. Η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι Υπουργοί πρέπει να ψάξουν και να βρουν τι έγινε, ας ασχοληθεί αυτή η Κυβέρνηση με αυτό το περιστατικό οπωσδήποτε. Οι σκηνές που ζήσαμε θυμίζουν Χούντα, ελάτε να δείτε τα αίματα στο πρόσωπο του φροντιστή μας», ανέφερε ο κ. Καραπαπάς, μιλώντας στην Μικτή Ζώνη του «Γ. Καραϊσκάκης» λίγο μετά τη λήξη του ημιτελικού με την ΑΕΚ (1-2).


«Ντου» Βρέντζου-Καραπαπά στον Παπαπέτρου!
Οι Γιάννης Βρέντζος και Κώστας Καραπαπάς της ΠΑΕ Ολυμπιακός «την έπεσαν» στον διαιτητή του ημιτελικού με την ΑΕΚ (1-2), Τάσο Παπαπέτρου, μετά τη λήξη.

Κατά την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», ο διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, Τάσος Παπαπέτρου, δέχθηκε «πέσιμο» με άγριες διαθέσεις από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο και Κώστα Καραπαπά αντίστοιχα, παρότι ο ρέφερι από την ΕΠΣ Αθηνών πραγματοποίησε μια κατά κοινή ομολογία ακριβοδίκαιη διαιτησία.

Στον χώρο πάντως υπήρχε πολύ ισχυρή αστυνομική παρουσία, όπως είχε επιτακτικά ζητήσει πριν την έναρξη του αγώνα ο παρατηρητής του ημιτελικού Περικλής Λασκαράκης, με αποτέλεσμα τουλάχιστον η αποστολή και οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων να πάνε στα αποδυτήρια τους (έξω από τα οποία είναι παρατεταγμένες δυνάμεις των ΜΑΤ) χωρίς να αντιμετωπίσουν κανέναν κίνδυνο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!