tromaktiko: Συντριβή ελικοπτέρου: Σκεπασμένος με τη γαλανόλευκη ο υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής - Θρήνος στην κηδεία [photos+video]

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Συντριβή ελικοπτέρου: Σκεπασμένος με τη γαλανόλευκη ο υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής - Θρήνος στην κηδεία [photos+video]



- Η Λάρισα αλλά και όλη η χώρα θρηνεί για το χαμό των τεσσάρων παλικαριών
- Αβάσταχτος ο πόνος για την οικογένεια και τους συναδέλφους του
- Αύριο οι κηδείες των δύο συναδέλφων τους...

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι είπαν σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο υπολοχαγό Κωνσταντίνο Χατζή ο οποίος κηδεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Φαλάνη της Λάρισας.

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ολόκληρη η πόλη της Λάρισας, που θρηνεί το δικό της παιδί, που χάθηκε στο δυστύχημα με το στρατιωτικό ελικόπτερο στο Σαραντάπορο.


Πριν από σχεδόν 2,5 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Χατζής έχασε τον πατέρα του και πριν από σχεδόν έναν χρόνο, ο άτυχος υπολοχαγός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του.


«Ήταν ένα παιδί διαμάντι. Ένα πολύ καλό παιδί και πάντα συνεπής στη δουλειά του. Δούλευε όλες τις Άγιες Μέρες του Πάσχα για να πάει αύριο στη γυναίκα του που είναι στο εξωτερικό», λέει συγκλονισμένη η θεία του άτυχου υπολοχαγού που δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έχει συμβεί.



Ο υπολοχαγός αφήνει πίσω του την σύζυγό του, που τα τελευταία χρόνια είχαν αναγκαστεί να ζουν χωριστά, αφού λόγω οικονομικών δυσκολιών εργάζονταν στο εξωτερικό.



Την Παρασκευή θα γίνει η κηδεία του Ιωάννη Τζανιδάκη, στις 6 το απόγευμα στην Ελεύθερνα Ρεθύμνου, ενώ στις 10 το πρωί της ίδιας μέρας θα γίνει η κηδεία του Θωμά Αδάμου στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.




Νωρίτερα σήμερα, έγινε η κηδεία του κυβερνήτη του ελικοπτέρου (Δείτε ΕΔΩ) ενώ αύριο, θα γίνουν οι κηδείες των άλλων δύο παλικαριών που έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή του ελικοπτέρου.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!