tromaktiko: Survivor: Απίστευτο “τρολάρισμα” στην Λάουρα Νάργες μετά την κρίση πανικού... πριν το αγώνισμα

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Survivor: Απίστευτο “τρολάρισμα” στην Λάουρα Νάργες μετά την κρίση πανικού... πριν το αγώνισμα



Με φοβίες φαίνεται πως έχει γεμίσει το Survivor της Λάουρα Νάργες,..
Η νεαρή παρουσιάστρια που μέχρι πρότινος έδειχνε να τολμά έχει ταλαιπωρηθεί στο παιχνίδι και νιώθει πια πιο έντονα την υδροφοβία (φόβος για το νερό), αλλά και την υψοφοβία (φόβος για τα ύψη)

Αυτός ήταν και ο λόγος που στο χθεσινό αγώνισμα με έπαθλο φαγητού, η Λάουρα είχε μια πολύ δύσκολη στιγμή, έπαθε κρίση πανικού πριν ξεκινήσει το αγώνισμα και ξέσπασε σε κλάματα. Η Λάουρα Νάργες δεν έκρυψε το άγχος της, ήδη βλέποντας από μακριά την πίστα για τον αγώνα επάθλου στο Survivor. «Βλέπω την πίστα και με αγχώνει. Μου θυμίζει τα…» έλεγε στον Κώστα Κοκκινάκη ο οποίος προσπαθούσε να την ηρεμήσει, διαβεβαιώνοντας την πως αν δεν μπορεί θα πήγαινε να την πιάσει.

Η ομάδα προσπαθούσε να την εμψυχώσει, ωστόσο η Λάουρα ανέβηκε στην εξέδρα τρέμοντας. Η παίκτρια των Διασήμων δεν μπόρεσε να καταπολεμήσει την υψοφοβία της και τόσο η Ελισάβετ, όσο και η Ευρυδίκη με τον Κώστα Κοκκινάκη έτρεξαν για να την βοηθήσουν να ηρεμήσει και να την κατεβάσουν καθώς εκείνη έπαιρνε βαθιές ανάσες.

Την ίδια στιγμή όμως, το “τρολάρισμα” στα social media δεν είχε τέλος... Κάποιοι τη θεώρησαν τεμπέλα που δεν ήθελε να συμμετέχει στο αγώνισμα, άλλοι έγιναν πιο σκληροί μιλώντας για θέατρο της Λάουρας για να μην παίξει και άλλοι αρκέστηκαν στο να δηλώσουν για μια ακόμη φορά πως η Λάουρα δεν ξέρει κολύμπι.

Ωστόσο, κάποιοι πήγαν λίγο παρακάτω, βρίσκοντας φωτογραφίες και Video με την Λάουρα που συμμετείχε σε παιχνίδια με νεροτσουλήθρες, αλλά και δραστηριότητες που ένας άνθρωπος με υψοφοβία δεν θα μπορούσε να κάνει. Και κάπως έτσι, η άλλοτε τολμηρή και ατρόμητη Λάουρα έδειξε να έχει χάσει τη φόρμα της...


Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!