tromaktiko: Survivor: Μυστήριο με την… περίεργη απάντηση του Χανταμπάκη για το τι έκανε ο Αγγελόπουλος

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Survivor: Μυστήριο με την… περίεργη απάντηση του Χανταμπάκη για το τι έκανε ο Αγγελόπουλος



Πρεμιέρα έκανε χθες, Κυριακή του Πάσχα (16/04/2017), από τον Άγιο Δομίνικο, η εκπομπή «Survivor Panorama» με την Ελεονώρα Μελέτη...
 Η παρουσιάστρια ταξίδεψε μέχρι το εξωτικό νησί της Καραϊβικής για να μεταφέρει στους τηλεθεατές το κλίμα του reality, μέσα από τα δικά της μάτια.

Στην έναρξη της εκπομπής, η Ελεονώρα εμφανίστηκε με μαγιό να φτάνει στον Άγιο Δομίνικο.

Αμέσως μετά, συνάντησε τον Σάκη Τανιμανίδη στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου και συνομίλησαν για το Survivor. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι της είχε γίνει πρόταση για να συμμετάσχει στην ομάδα των «Διάσημων», αλλά τελικά την απέρριψε!

Η παρουσιάστρια συνάντησε και συνομίλησε και με τους τρεις παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Survivor τελευταία: Τον Πάνο Αργιανίδη, την Ειρήνη Koλιδά και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Η Ελεονώρα ρώτησε τον τελευταίο για όλα όσα θα ήθελαν οι τηλεθεατές να μάθουν, σχετικά με τη συμπεριφορά του στο Survivor.

H παρουσιάστρια ήθελε να μάθει τι έχει συμβεί τελικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τους «Διάσημους», οι οποίοι τον ψηφίζουν συνέχεια προς αποχώρηση.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν θέλησε να απαντήσει και απλώς έμεινε σιωπηλός!

«Τι γίνεται; Είναι κάτι που δεν έχουμε δει; Θέλουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην ομάδα σας και τον βγάζετε συνέχεια στον… τάκο;», του είπε χαρακτηριστικά, για να πάρει την απάντηση: «Ρώτα κάποιον άλλον να σου απαντήσει».
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!