tromaktiko: ΤΕΛΕΙΟ! Σβήστε 10 χρόνια από το πρόσωπό σας

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΤΕΛΕΙΟ! Σβήστε 10 χρόνια από το πρόσωπό σας



Μήπως βαρεθήκατε να χρησιμοποιείται αμέτρητες κρέμες και να μη βλέπετε κανένα αποτέλεσμα; Βρείτε αυτά τα 3 σημάδια που σας προσθέτουν χρόνια και αντιμετωπίστε τα...

Καφέ κηλίδες. Οι πανάδες ευθύνονται στην ανισόρροπη αύξηση των μελανοκυττάρων σε ορισμένα σημεία. Για την αντιμετώπιση τους επιλέξτε καλλυντικά με λευκαντικές ουσίες. Εάν είναι πολύ έντονες δοκιμάστε την υδροκινόνη. Άλλες μέθοδοι αντιμετώπισης είναι τα λέιζερ, τα χημικά πίλινγκ και η κρυοθεραπεία.

Ρυτίδες. Προκαλούνται όταν καταστρέφονται οι ίνες του κολλαγόνου. Επιλέξτε ένα καλλυντικό με ρετινόλη, υαλουρονικό οξύ γλυκάνες και πεπτίδια. Θα ενισχύσουν την παραγωγή κολλαγόνου και θα μειώσουν το βάθος των ρυτίδων. Σημαντική είναι η μείωση της ζάχαρης, η οποία καταστρέφει το κολλαγόνο και την ελαστίνη.

Μαύροι κύκλοι/ σακούλες. Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα της πιο ευαίσθητης περιοχής του προσώπου λεπταίνει. Έτσι, τα σκούρα αγγεία που βρίσκονται στην περιοχή γίνονται ακόμα πιο έντονα. Καταλυτικοί παράγοντες είναι το στρες, η έλλειψη άσκησης και το πολύ αλάτι. Ένα από τα καλύτερα συστατικά αντιμετώπισης είναι η καφεΐνη. Βοηθά τη μικροκυκλοφορία και  συσφίγγει το δέρμα.




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!