tromaktiko: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: 10χρονο κορίτσι βιάστηκε και έμεινε έγκυος από τον πατριό του!

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: 10χρονο κορίτσι βιάστηκε και έμεινε έγκυος από τον πατριό του!



Η υπόθεση ενός 10χρονου κοριτσιού στην Ινδία, θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατριό, που ζητά να κάνει άμβλωση, απασχολεί μια επιτροπή γιατρών στη χώρα...


Το κορίτσι βιάστηκε επανειλημμένως από τον πατριό της και αναμένεται να γεννήσει σε περίπου τέσσερις μήνες, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο BBC. Ο πατριός έχει συλληφθεί και κρατείται.

Ο νόμος στην Ινδία δεν επιτρέπει τη διακοπή της κύησης μετά την 20ή εβδομάδα, εκτός κι αν η ζωή της γυναίκας κινδυνεύει. Το αίτημα του μικρού κοριτσιού για έκτρωση βρίσκεται πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης.

Τους τελευταίους μήνες, το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας έχει δεχτεί διάφορα αιτήματα, ορισμένα από γυναίκες θύματα βιασμών που θέλουν να τερματίσουν την εγκυμοσύνη μετά την 20η εβδομάδα. Όλες οι περιπτώσεις έχουν παραπεμφθεί σε ειδικούς γιατρούς.

Στην τελευταία περίπτωση, οι γιατροί συναντώνται για να συζητήσουν το αίτημα της οικογένειας του παιδιού να προχωρήσει σε άμβλωση. Σύμφωνα με τους ίδιους, η περίπτωση είναι «οριακή». «Είναι περίπου 20 εβδομάδων έγκυος, αλλά μπορεί να είναι και 19 ή 21. Η τεχνολογία δεν είναι τόσο προχωρημένη για να πει ακριβώς την εβδομάδα».

Η εγκυμοσύνη αποκαλύφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα όταν η μητέρα της 10χρονης, που εργάζεται ως οικιακή βοηθός, υποψιάστηκε ότι το παιδί της είναι έγκυος και την πήγε στον γιατρό.

Οι αναφορές λένε ότι το κορίτσι έμενε συχνά μόνο του σπίτι όταν η μητέρα πήγαινε στη δουλειά. Η μικρή είπε στη μητέρα ότι είχε πέσει επανειλημμένως θύμα βιασμού από τον πατριό της, που την είχε προειδοποιήσει να μην ανοίξει το στόμα της.

Ο πατριός συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της μητέρας στην αστυνομία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!