tromaktiko: Μενίδι: Έτσι έφτασε σπίτι της αδερφής της η 29χρονη μητέρα που ήταν αγνοούμενη επι 20 ημέρες!

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Μενίδι: Έτσι έφτασε σπίτι της αδερφής της η 29χρονη μητέρα που ήταν αγνοούμενη επι 20 ημέρες!



Ήταν τόσο κοντά τους και τόσο μακριά από την οικογένειά της. 20 μέρες έτρωγε ό,τι έβρισκε στο βουνό και έπινε νερό της βροχής...
Η Γιάννα Χατζημανωλάκη, η 29χρονη μητέρα από το Μενίδι που αγνοούνταν εδώ και σχεδόν 20 μέρες, δεν άντεξε μακριά από τους δικούς της ανθρώπους και κυρίως από τα παιδιά της.

Ήταν αργά το βράδυ της Δευτέρας (15.05.2017), όταν η Γιάννα Χατζημανωλάκη επέστρεψε στους δικούς της ανθρώπους. Οι συγγενείς της δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν ξαφνικά μέσα στην νύχτα, άκουσαν κάποιον να χτυπάει την πόρτα. Όταν άνοιξαν είδαν την εξαντλημένη Γιάννα, την οποία αναζητούσαν παντού επί 20 ολόκληρες μέρες. Η νεαρή γυναίκα έπεσε στην αγκαλιά της αδελφής της συγκινημένη και φανερά καταβεβλημένη. Η ίδια όταν συνήλθε από το σοκ, είπε πως όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της στο Μενίδι, σε σημείο που δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές.

Ανέφερε πως έτρωγε ότι έβρισκε και φρόντιζε να πίνει νερό που έβρισκε στο βουνό για να μην αφυδατωθεί. Δεν ήταν όμως σε θέση να δώσει άλλες εξηγήσεις. Για τα τρία παιδιά της η επιστροφή της, ήταν το καλύτερο δώρο μια μέρα μετά τη γιορτή της Μητέρας. Η νεαρή Γιάννα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, δέχεται ιατρική φροντίδα. Είχε φύγει από το σπίτι όπου έμενε με τον σύζυγο και τα παιδιά τους, το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου και για την εξαφάνισή της έχει βγει Silver Alert...

Η αδερφή της μίλησε στο newsit.gr και είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να πει οτιδήποτε αλλά το μόνο που τη νοιάζει είναι ότι είδε την αδερφή της και είναι καλά.

Νωρίτερα μάλιστα έγραψε στη σελίδα της στο Facebook ένα μήνυμα για όσους στάθηκαν στην ίδια και την οικογένειά της τις 20 μέρες μαρτύριο που έψαχνε την αδερφή της.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βοήθησε με τον οποιοδήποτε τρόπο όλες αυτές τις μέρες στις έρευνες για τον εντοπισμό της αδερφής μου, αλλά και όσους ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην οικογένειά μου και τη στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Η Γιάννα μας είναι κοντά μας, είναι ζωντανή αλλά πολύ ταλαιπωρημένη, θέλει ηρεμία και πολύ αγάπη! Αυτό που έχει σημασία είναι πως είναι με τους ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπούν και σύντομα θα γίνει καλά! Σας υπέρ ευχαριστώ όλους, να σας έχει ο Θεός καλά!!», έγραψε.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!