tromaktiko: 4 χρήσιμοι τρόποι να φτιάξεις τη μέρα σου

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

4 χρήσιμοι τρόποι να φτιάξεις τη μέρα σου



Υπάρχουν πολλές μέρες στη ζωή μας που ξυπνάμε με χάλια διάθεση, νεύρα, όλα μας φταίνε. Δεν έχουμε όρεξη να κάνουμε απολύτως τίποτα...
Το μόνο που θέλουμε είναι να μείνουμε στο δωμάτιό μας και να κοιτάμε το ταβάνι. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Μπορούμε όμως με αυτούς τους τρόπους να κάνουμε μια άσχημη μέρα.. όμορφη!
1. Πάρε βαθιές ανάσες. Ισορροπείς και ησυχάζεις το μυαλό σου. Χαλαρώνεις και βάζεις τις σκέψεις σου σε μία σειρά.

2. Γυμνάσου. Κάνε yoga, σήκω χόρεψε και τραγούδα. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να ενώσεις το σώμα σου με το μυαλό σου. Η θεραπεία του χορού επιτρέπει στο σώμα να απελευθερώσει και να εκφράσει τα συναισθήματά μας. Πήγαινε για τρέξιμο έξω, κάνε μία αερόβια γυμναστική. Έτσι βγάζεις από μέσα σου όλο το στρες και ηρεμείς ψυχικά.


3. Πάρε ένα κατοικίδιο. Ότι ηλικία κι αν έχεις, πάρε ένα κατοικίδιο. Το κατοικίδιο σου δίνει αμέτρητη αγάπη, είναι πάντα εκεί για σένα και μπορείς να του πεις τα πάντα. Πίστεψε με θα σε καταλάβει.

4. Ξεκουράσου. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκουράζεσαι. Όσο περισσότερο ξεκουράζεσαι τόσο περισσότερη ενέργεια έχεις. Τα παιδιά γίνονται νευρικά και πολλές φορές γκρινιάζουν εάν δεν ξεκουράζονται. Το ίδιο και οι ενήλικοι. 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!