tromaktiko: 4 απλοί τρόποι για να γίνεις πρωινός τύπος

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

4 απλοί τρόποι για να γίνεις πρωινός τύπος



Μερικοί άνθρωποι σηκώνονται από το κρεβάτι τους το πρωί με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό τους, για άλλους τα πρωινά είναι ο χειρότερος εχθρός τους. Ενώ λοιπόν, έχουμε μια σχέση αγάπης-μίσους με τα πρωινά, βρήκαμε 4 απλούς τρόπους για να κάνεις το πρωινό σου ξύπνημα πιο εύκολο...


1. Σχεδιάστε διανοητικά τη μέρα σας.
Ένας τρόπος για την καταπολέμηση του πρωινού ξυπνήματος είναι να σχεδιάσετε σωστά τη μέρα σας και να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για το υπόλοιπο της μέρας.

2. Σκεφτείτε.
Ο διαλογισμός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε το πρωί σας καθώς θα καθαρίσει το μυαλό σας και θα χαλαρώσει το σώμα σας πριν αρχίσει η μέρα σας.
Ακόμα και μόνο δέκα λεπτά ασκήσεων βαθιάς αναπνοής και εστιασμένη νοητική σκέψη μπορούν να αλλάξουν τελείως την νοοτροπία σας με την ημέρα.

3. Να τρώτε πρωινό.
Αυτό μπορεί να ακούγεται κοινό, αλλά όταν είστε εν κινήσει, μερικές φορές είναι εύκολο να ξεχάσετε να φάτε το πρωινό σας. Όταν ξυπνάτε είναι απαραίτητο ο οργανισμός να τρέφεται σωστά για να ξεκινήσει ο μεταβολισμός να δουλεύει για την υπόλοιπη ημέρα. Χωρίς αυτό, θα έχετε λιγότερη ενέργεια και δεν θα μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε όσα έχετε να κάνετε αργότερα. Επίσης, αν έχετε ένα υπέροχο πιάτο με πλούσιο πρωινό, θα σας δώσει έναν λόγο να ξεφύγετε από το κρεβάτι και να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

4. Βρείτε τα ρούχα σας από το προηγούμενο βράδυ.
Αν έχετε έτοιμα τα ρούχα σας, είναι πιο πιθανό να αισθάνεστε σίγουροι και να είστε διανοητικά προετοιμασμένοι για την ημέρα. Επιλέξτε ρούχα που θα σας κάνουν να αισθάνεστε υπέροχα.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!