tromaktiko: Συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες 4 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες 4 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις



Συνελήφθησαν, τις τελευταίες ημέρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τέσσερα (4) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις. ..

Συγκεκριμένα:

1. Την 10-5-2017 συνελήφθη στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ασπροπύργου, 24χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

2. Την 11-5-2017  συνελήφθη στην Νίκαια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας, ένας 40χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή φυλάκισης δώδεκα (12) μηνών για Λαθρεμπορία.

3. Την 12-5-2017 συνελήφθη στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή φυλάκισης δεκαπέντε (15) μηνών και χρηματικό πρόστιμο -250- ετών για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

4. Την 12-5-2017 συνελήφθη στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 69χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή κάθειρξης έξι (6) έτη για ληστεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!