tromaktiko: Οι αλβανικές αρχές συνέλαβαν 52χρονο Έλληνα εργολάβο για κατασκοπεία [photos+video]

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Οι αλβανικές αρχές συνέλαβαν 52χρονο Έλληνα εργολάβο για κατασκοπεία [photos+video]



Μια περίεργη υπόθεση εξελίσσεται στην Αλβανία καθώς το πρωί της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Ρίνας συνελήφθη ένας Ελληνας εργολάβος με την κατηγορία της κατασκοπείας...


Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η αλβανική τηλεόραση, ο 52χρονος Ηρακλής Δραγούνης του Ιωάννη, κάτοικος Ελλάδος γεννηθείς, 21 Απριλίου του 1965 και εργολάβος στο επάγγελμα, συνελήφθη από  Αλβανούς αστυνομικούς με την κατηγορία ότι είχε μαζί του εξοπλισμό ο οποίος θεωρείται ότι χρησιμοποιείται για κατασκοπεία.



Όπως αναφέρει η αλβανική αστυνομίας, ο 52χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ρίνας και έχει ήδη έχει οδηγηθεί στην Εισαγγελία.

Η αλβανική τηλεόραση δημοσίευσε μάλιστα βίντεο με εξοπλισμό, που έφερε μαζί του ο Έλληνας 52 χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες προ ημερών συνελήφθη ένας Ισραηλινός που είχε την ίδια συσκεή στην κατοχή του.



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Balkanweb.com ο Ισραηλινός αφέθηκε ελεύθερος.

Κατά την ίδια ιστοσελίδα ο Έλληνας συλληφθείς είπε στις αλβανικές αρχές ότι εργάζεται για λογαριασμό εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα έχει ήδη ενημερωθεί και παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά, ενώ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το Υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα.

Οι αλβανικές αρχές αναφέρουν μάλιστα ότι είναι η πρώτη φορά που κατασχέθηκε τέτοιος εξοπλισμός στη χώρα.

Ο Ηρακλής Δραγούνης έχει επισκεφθεί την Αλβανία ακόμα 10 φορές στο παρελθόν.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!