tromaktiko: Δάφνη: Πού κρύβονται τα μυστικά του 52χρονου «τυφλού» βιαστή - Τι ψάχνει η Αστυνομία [video]

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Δάφνη: Πού κρύβονται τα μυστικά του 52χρονου «τυφλού» βιαστή - Τι ψάχνει η Αστυνομία [video]



Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» έναν τεράστιο όγκο δεδομένων από δεκαοκτώ σκληρούς δίσκους μεγάλης χωρητικότητας, οι οποίοι βρέθηκαν στο σπίτι - κολαστήριο του 52χρονου στη Δάφνη...
Συσκευές αποθήκευσης που είχε προσαρμοσμένες εσωτερικά και εξωτερικά στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή ο 52χρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος, έχουν συλλέξει από το σπίτι του οι αστυνομικοί και επιχειρούν να ανακτήσουν από αυτές έναν τεράστιο όγκο δεδομένων.

Πρόκειται για 18 σκληρούς δίσκους μεγάλης χωρητικότητας όπου ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, 52χρονος, κρύβει τα μυστικά του.

Παράλληλα, αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Ειδήσεις», ο εισαγγελέας που χειρίζεται τη φρικιαστική αυτή υπόθεση, διέταξε την εξέταση του Κοντζιλέλου από οφθαλμίατρους δημόσιου νοσοκομείου, προκειμένου να υπάρξει πραγματογνωμοσύνη από τι ακριβώς πάσχει και σε ποιον βαθμό. Αν δηλαδή, είναι πράγματι «πρακτικά τυφλός» σε ποσοστό 95%, όπως ισχυρίζεται.

Διαβάστε παρακάτω μαρτυρία - αποκάλυψη για τον «τυφλό» βιαστή

Οι δεκαοκτώ σκληροί δίσκοι, συνεχίζει το δημοσίευμα, άλλοι εσωτερικής τοποθέτησης σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και άλλοι εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης δεδομένων, κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών αμέσως μετά την απελευθέρωση της άτυχης φοιτήτριας και τη σύλληψη του διεστραμμένου 52χρονου στο ημιυπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη.

Οι δίσκοι μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια του Τμήματος Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, οι αστυνομικοί του οποίου έχουν ξεκινήσει της διαδικασία ανάκτησης όλων αυτών των δεδομένων, διαδικασία που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διαρκέσει ακόμη δύο με τρεις ημέρες λόγω των αυστηρών πρωτοκόλλων που πρέπει να ακολουθηθούν, προκειμένου τα τελικά στοιχεία που θα προκύψουν να μη επιδέχονται καμία αμφισβήτηση στο δικαστήριο.

Με εξειδικευμένες πρακτικές, οι αστυνομικοί μπορούν να εντοπίσουν ακόμα και «κρυφά» αρχεία που υποτίθεται ότι δεν εμφανίζονται στα μάτια του απλού χρήστη.

Τι ψάχνει η Αστυνομία

Οι αξιωματικοί Ασφάλειας περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών, προκειμένου να λύσουν τρία βασικά ερωτήματα.

Το πρώτο είναι εάν υπάρχουν σε αυτούς τους σκληρούς δίσκους άλλες μαγνητοσκοπήσεις από το διάστημα που κρατούσε δεμένη και κακοποιούσε την 22χρονη φοιτήτρια.

Ήδη έχουν ανακαλύψει τέτοιου είδους βιντεοσκοπικό υλικό στα ειδικά γυαλιά που φορούσε όταν κακοποιούσε την κοπέλα.

Το δεύτερο ερώτημα, αφορά το ενδεχόμενο να υπήρχαν και άλλα θύματα επιθέσεων από μέρους του στο παρελθόν.

Το τελευταίο ερώτημα που ελπίζουν να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι το εάν το βίντεο της κακοποίησης, πρόλαβε να το διοχετεύσει στο διαδίκτυο και, αν ναι, σε ποιούς αποδέκτες.


Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον βιαστή: «Βλέπει, διαβάζει ακόμα και τα μικρά γράμματα»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού της 22χρονης.

Συγκεκριμένα, μία οικιακός βοηθός που τον φρόντιζε αποκάλυψε στο δελτίο του ANT1 νέα στοιχεία για την προσωπικότητα του δράστη: «Αυτός ο άνθρωπος βλέπει, διάβαζε τα φάρμακα. Εγώ μία φορά που είχα καθυστερήσει να του πάω τα φάρμακα και μου τα διάβαζε μπροστά. Ο χώρος μέσα ήταν καλωδιωμένος, είχε δύο υπολογιστές με κάμερα από πάνω. Τον είχα τύχει κάνα δύο φορές να μιλάει σε αυτό το πράγμα».

Η οικογένεια του 52χρονου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και περιμένει να δημοσιοποιηθεί το υλικό από τις κάμερες του ημιυπόγειου. «Εμείς θέλουμε να λάμψει η αλήθεια και αν είναι ένοχος να πληρώσει, υπάρχει, όμως, και η πιθανότητα να έγιναν όλα με τη συναίνεση της κοπέλας. Θέλουμε άμεσα να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της έρευνας του βιντεοσκοπημένου υλικού για να διαπιστωθεί εάν είχαν σχέση ή ήταν βιασμός», αναφέρει η οικογένεια του 52χρονου.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!