tromaktiko: Το μεγάλο παραμύθι του Τσίπρα: Από το «ούτε ένα ευρώ λιτότητα» στα νέα μέτρα 5 δισ. ευρώ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Το μεγάλο παραμύθι του Τσίπρα: Από το «ούτε ένα ευρώ λιτότητα» στα νέα μέτρα 5 δισ. ευρώ



Ο εξευτελισμός της κυβέρνησης των «περήφανων διαπραγματευτών» δεν έχει τέλος: Τόσο καιρό τους ακούγαμε να λένε ότι κανένας πολίτης δεν θα επιβαρυνθεί με επιπλέον λιτότητα και τελικά...
αφού ταυτίστηκαν πλήρως με τις θέσεις του ΔΝΤ, μας «σερβίρουν» 5 δισ. ευρώ νέα μέτρα, υποθηκεύοντας μια για πάντα τις τύχες μιας ολόκληρης χώρας!

Χωρίς ανάσα, δίχως τέλος, χωρίς κανένα απολύτως έλεος, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου ετοιμάζεται να υπογράψει ένα νέο Μνημόνιο, που μετατρέπει τις συντάξεις σε φιλοδωρήματα και βάζει ακόμη και τους χαμηλόμισθους των 300 και 400 ευρώ να πληρώνουν βαριά φορολογία.

Μεγάλη... επιτυχία, βρε αδέρφια!
Οι άνθρωποι είναι ανεκδιήγητοι! Αφού ξεπούλησαν «μπιρ παρά» τα... ασημικά στα ξένα funds, αφού διέλυσαν τις ζωές των Ελλήνων φορολογούμενων, έρχονται τώρα να ζητήσουν και τα ρέστα σε αίμα.
Ήδη δείχνουν το θλιβερό προσωπείο τους: Ξορκίζουν τη λέξη «Μνημόνιο» και μιλάνε για «Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα». Κι όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός: «Όχι Γιάννης, Γιαννάκης».
Η περιβόητη δήλωση του κ. Τσίπρα για το «ούτε ένα ευρώ πρόσθετης λιτότητας» σκόρπισε στον αέρα του ψεύδους και της εικονικής πραγματικότητας που ο ίδιος και η κυβέρνησή του «τάιζαν» επί μακρόν τους πολίτες.

Κι όσο για τα περιβόητα αντίμετρα; Αυτά τελικά θα ισχύσουν μόνο αν το επιτρέψει το ΔΝΤ.
Τούτες τις στιγμές, παραμένει πιο επίκαιρη από ποτέ η φράση του αείμνηστου Γιάννη Καλαμίτση: «Το προτεκτοράτο δεν βγαίνει απ’ τον πάτο!».
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!