tromaktiko: Τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα 6 παικτών του Survivor - Κορυφαίο με διαφορά του Ντάνου [video]

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα 6 παικτών του Survivor - Κορυφαίο με διαφορά του Ντάνου [video]



To Survivor καθημερινά σπάει το ένα ρεκόρ τηλεθέασης μετά το άλλο...
Οι τηλεθεατές παρακολουθούν τη μάχη των διασήμων με τους μαχητές για την κατάκτηση του επάθλου των 100.000 ευρώ και βλέπουν στα πρόσωπα των παικτών πολλά κοινά στοιχεία με τους ίδιους.

Ο Τσανγκ, η Λάουρα, ο Ντάνος και οι υπόλοιποι παίκτες εντός παιχνιδιού έχουν δείξει τον χαρακτήρα τους και ο κόσμος (νομίζει ότι) έχει σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα γι’ αυτούς. Γι’ αυτό με κάποιους έχει ταυτιστεί και κάποιους άλλους δεν θέλει να τους βλέπει ούτε ζωγραφιστούς (ονόματα δεν λέμε, υπολείψεις δεν θίγουμε).

Εκτός παιχνιδιού όμως πώς είναι; Το Menshouse.gr άνοιξε το φάκελο Survivor και απάντησε σε ένα από τα ερωτήματα των τηλεθεατών για τη ζωή των παικτών εκτός Survivor: «Τι αυτοκίνητα έχουν οι παίκτες;».

Οι πληροφορίες εντός παιχνιδιού αναφέρουν ότι σε λίγες μέρες διάσημοι και μαχητές θα κοντραριστούν στο πιο δύσκολο έως τώρα αγώνισμα και οι νικητές θα κερδίσουν από ένα αυτοκίνητο ο καθένας.

Μέχρι τότε όμως πρέπει να βολευτούν με τα δικά τους. Ποια είναι αυτά; Το Menshouse.gr έκανε το πείραμα του Cern και έχει τις απαντήσεις. Βρήκαμε τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα 6 παικτών του Survivor και τους ίδιους να τα οδηγούν και να κλέβουν τις εντυπώσεις. Ορέστης Τσανγκ, Μπο, Λάουρα, Γιάννης Σπαλιάρας, μάνατζερ ράγκμπι έχουν τα αυτοκίνητα που ταιριάζουν στο χαρακτήρα τους. Τον καλύτερο τον αφήσαμε για το τέλος. Το αυτοκίνητο του Γιώργου Αγγελόπουλου, κυριολεκτικά ΔΕΝ υπάρχει.
Δείτε αποκλειστικά πλάνα των 6 παικτών εν ώρα οδήγησης στο θέμα που επιμελήθηκε και παρουσιάζει η Αριάδνη Γερασιμίδου.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!