tromaktiko: Εξάρθρωσε τον αυχένα της με ένα φτέρνισμα και 6 χρόνια μετά ταλαιπωρείται

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Εξάρθρωσε τον αυχένα της με ένα φτέρνισμα και 6 χρόνια μετά ταλαιπωρείται



Ήταν ένα πρωινό του 2011 και βρισκόταν στο κρεβάτι της, όταν ξαφνικά φτερνίστηκε και ο αυχένας της τραβήχτηκε μπροστά....


Δυο σπόνδυλοι στον αυχένα της Μονίκ Τζέφρεϊ από την Αυστραλία φαίνεται πως μετακινήθηκαν από τη θέση τους και το πηγούνι της έμοιαζε σαν να είχε… πέσει.

Οι πόνοι ήταν αφόρητοι, ο σύζυγός της έλειπε στη δουλειά και το νεογέννητο παιδί της κοιμόταν δίπλα της. Ήταν η στιγμή που κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να κουνήσει το λαιμό της και άρχισε να πανικοβάλλεται.

«Έστειλα μήνυμα στον άντρα μου, απλά τη λέξη "βοήθεια" και με πήρε αμέσως πίσω...», διηγείται η γυναίκα στο news.com.au. «Ήρθε σπίτι και κάλεσε ασθενοφόρο. Είχα τρομάξει αρκετά με αυτή την ασυνήθιστη κατάσταση. Πονούσα τόσο πολύ και όλα αυτά από ένα απλό φτέρνισμα».

Χρειάστηκαν 14 εβδομάδες για να αναρρώσει πλήρως. Και πριν από τρεις εβδομάδες, τραυματίστηκε και πάλι στον λαιμό. «Βρισκόμουν στη δουλειά και ένοιωθα απλά έναν πόνο στον αυχένα. Λέγαμε αστεία όταν συνέβη ξανά όπως τη φορά που είχα φτερνιστεί».

Στο νοσοκομείο οι γιατροί της τοποθέτησαν μια ειδική μεταλλική συσκευή, τη οποία πρέπει να φορά για τουλάχιστον έξι εβδομάδες. Αφότου η συσκευή αφαιρεθεί, η Μονίκ πρέπει να περάσει μήνες αποκατάστασης και φυσιοθεραπειών, για να δυναμώσει τον λαιμό της. Κι αν αυτό δεν πετύχει, δεν αποκλείεται και το χειρουργείο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!