tromaktiko: Από τα ‘90s στο 2017 – Επιστρέφει 20 χρόνια μετά το «Λόγω τιμής»;

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Από τα ‘90s στο 2017 – Επιστρέφει 20 χρόνια μετά το «Λόγω τιμής»;



Όλα θα παιχτούν στο χρήμα...

30 Σεπτεμβρίου 1996. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Λόγω τιμής» προβάλλεται από τη συχνότητα του Mega. Από την πρώτη στιγμή, το τηλεοπτικό κοινό καθηλώθηκε στους τηλεοπτικούς του δέκτες παρακολουθώντας τις περιπέτειες της παρέας των πρωταγωνιστών. Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου πέτυχε την απόλυτη επιτυχία με τη μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της στη μικρή οθόνη. Η τηλεθέαση; Τεράστια. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα της επιστροφής της εν λόγω παραγωγής 20 χρόνια μετά την προβολή της πρεμιέρας της.


Η Παπαοικονόμου είναι ιδιαιτέρως θετική για την επιστροφή της σειράς που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό τη σεζόν 1996 – 1997. Μιας σειράς της οποίας τα γυρίσματα είχαν πραγματοποιηθεί τόσο στην Αθήνα όσο και στην Πάτρα.


Τα οικονομικά προβλήματα, όμως, βάζουν φρένο. Η ίδια έχει έρθει σε επαφή τόσο με τον ΣΚΑΪ όσο και με τον Ant1. Το concept θέλει τους βασικούς ήρωες σε νέες περιπέτειες, 20 χρόνια μετά. Οι πρωταγωνιστές, μάλιστα, θα είναι οι ίδιοι που απολαύσαμε τότε, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τον σκηνοθέτη, Λάμπη Ζαρουτιάδη.

Όπως όμως έχει γίνει γνωστό, οι αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις για την πραγματοποίηση της σειράς, αποτελούν μεγάλο πρόβλημα. Το γεγονός πως οι Άλκις Κούρκουλος, Βίκυ Βολιώτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης , Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρης Αλεξανδρής, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σμαράγδα Καρύδη, Κατερίνα Τσάβαλου και πολλοί ακόμα ηθοποιοί που συμμετείχαν στο «Λόγω τιμής», πέτυχαν στο χώρο της υποκριτικής, καθιστά σαφές πως το κασέ τους είναι πλέον αρκετά υψηλό. Θα υπάρξουν φυσικά και νέες προσθήκες ηθοποιών, που θα αναλάβουν τους ρόλους των ανθρώπων που μπήκαν στη ζωή των βασικών ηρώων καθ’ όλη τη διάρκεια των 20 αυτών χρόνων.

Κάπως έτσι, το κόστος παραγωγής αυξάνεται δραματικά, με το «όνειρο» της επιστροφής της νεανικής σειράς των ‘90s να μοιάζει… ουτοπία.

Λέτε τελικά να βρεθεί μια λύση και να απολαύσουμε τις περιπέτειες του Μάνου, της Ηρούς, του Μιχάλη, της Μάνιας, του Βασίλη και των υπολοίπων σε μια πιο ώριμη ηλικία;

Εμείς προσωπικά κρατάμε μικρό καλάθι, καθώς και το 2012 είχαν υπάρξει φήμες επιστροφής. Ωστόσο, κάτι τέτοιο ποτέ δεν έγινε…



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!