tromaktiko: Γεωργιάδης: Συμπεριφορά χούλιγκαν από τον κ. Πάνο Καμμένο

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Γεωργιάδης: Συμπεριφορά χούλιγκαν από τον κ. Πάνο Καμμένο



Τη συμπεριφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σε αγώνα υδατοσφαίρισης επικρίνει με σφοδρότητα σε δήλωσή του ο Άδωνις Γεωργιάδης...


«Αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για μια ευρωπαϊκή χώρα εν ενεργεία υπουργός και μάλιστα υπουργός Εθνικής Άμυνας, που πρέπει να εκπέμπει με τη συμπεριφορά του το ήθος και την πειθαρχία, να συμπεριφέρεται ως χούλιγκαν και με χυδαίο τρόπο σε φιλάθλους, όπως έκανε χθες ο κ. Πάνος Καμμένος. Είναι το πρόσωπο της παρακμής και της ηθικής κατάπτωσης αυτής της κυβέρνησης», δήλωσε ο αντιπρόεδρος και τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.

Ο υπουργός Άμυνας βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του γυναικείου πόλο ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό, μιας και η αδερφή του είναι προπονήτρια της πρώτης.

Υπήρξαν έντονοι διάλογοι μεταξύ αυτού και οπαδών του Ολυμπιακού που βρέθηκαν επίσης εκεί. Μάλιστα, ο Υπουργός αντέδρασε έντονα ακόμα και στις αποδοκιμασίες και σύμφωνα με όσους ήταν εκεί προχώρησε και σε χειρονομίες προς τους φίλους του Ολυμπιακού.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!