tromaktiko: Σύζυγος ταμπουρωμένου στον ΟΚΑΝΑ στα Χανιά: “Αν χάσουμε το περίπτερο θα πέσουμε με τα παιδιά στη θάλασσα”

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Σύζυγος ταμπουρωμένου στον ΟΚΑΝΑ στα Χανιά: “Αν χάσουμε το περίπτερο θα πέσουμε με τα παιδιά στη θάλασσα”



Σε απελπισία βρίσκεται η οικογένεια του 45χρονου που έχει από το πρωί ταμπουρωθεί στον ΟΚΑΝΑ Χανιών, όπου εισέβαλε κραδαίνοντας ένα πιστόλι...
Ο άνδρας ζητά να μην κατεδαφιστεί το περίπτερο που διατηρεί στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων από το οποίο ζει την οικογένεια του...

Η σύζυγος του και μητέρα των 5 παιδιών τους, του έχει ζητήσει να παραδοθεί χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Περιγράφοντας την τραγική κατάσταση της οικογένειας, απαντώντας σε ερώτηση του Flashnews, για το τι θα κάνουν σε περίπτωση που χάσουν το περίπτερο, η γυναίκα απάντησε: "Θα πάρουμε τα παιδιά μας και θα πάμε να πηδήξουμε στην θάλασσα".

Το χρονικό του θρίλερ

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί, όταν ο 45χρονος εισέβαλε στα κτίρια του ΟΚΑΝΑ στην περιοχή του Παλιού Ψυχιατρείου στα Χανιά.

Ο πολύτεκνος που είναι ενταγμένος στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, μπήκε στο κτίριο με φωνές, απειλές και κρατώντας ένα πιστόλι.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίοι όταν πλησίασαν το κτίριο ο δράστης πυροβόλησε με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν στα πυρά.

Να σημειωθεί πως ο 45χρονος φέρεται να έχει τραυματισθεί ελαφρά. Στο σημείο βρίσκονται και φίλοι του δράστη που στηρίζουν το αίτημά του.

Μέσα στο κτίριο αλλά σε διαφορετικό χώρο βρίσκονται τρεις εργαζόμενοι, ενώ έξω σε αυτό και σε αρκετή απόσταση αφού η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, βρέθηκαν και άλλοι εργαζόμενοι καθώς και συμμετέχοντες στα προγράμματα του ΟΚΑΝΑ.

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας μετέβη στο σημείο προκειμένου να διαβεβαιώσει τον άντρα πως δεν θα εφαρμοστεί - τουλάχιστον για το καλοκαίρι - η απόφαση κατεδάφισης του περιπτέρου. Ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. και ο κ. Βάμβουκας συνομίλησαν μαζί του και παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις του Δημάρχου για την διατήρηση του περιπτέρου, ο ίδιος ζήτησε και έγγραφη χορήγηση της σχετικής απόφασης, κάτι που όπως είπε ο κ.Βάμβουκας, δεν μπορεί να γίνει.

Εκεί μετέβη και ο πατέρας του προκειμένου να τον πείσει να παραδοθεί. Μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει συμβεί...
Με πληροφορίες από Flashnews
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!