tromaktiko: Γνωστός επιχειρηματίας στη Νέα Σμύρνη το θύμα του τροχαίου στη Συγγρού

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Γνωστός επιχειρηματίας στη Νέα Σμύρνη το θύμα του τροχαίου στη Συγγρού



Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο χαμογελαστός Γιώργος δεν υπάρχει πια ανάμεσα τους...

Γνωστός επιχειρηματίας της Νέας Σμύρνης, ήταν ο άτυχος 32χρονος που έχασε την ζωή του χθες το μεσημέρι σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος της οδού Σαρδέων.

Ο άτυχος Γιώργος Πανάγος είχε στην κατοχή του το γνωστό μεζεδοπωλείο «Βασιλικός και Μέλι» σε συνεργασία με την αρραβωνιαστικιά του ενώ ήταν και ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου «Black & White Hair Studio».

Ο 32χρονος, όπως λένε εκείνοι που τον γνώριζαν αγαπούσε το χιούμορ και έκανε συχνά αστεία.
Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα ότι ο χαμογελαστός Γιώργος δεν υπάρχει πια ανάμεσα τους και έφυγε έτσι αναπάντεχα από την ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος Γιώργος είχε ξεκινήσει περίπου στις 11:30 από την Νέα Σμύρνηγια ένα προσωπικό του ραντεβού.

Κατευθυνόμενος στο ρεύμα προς Αθήνα επί της λεωφόρου Συγγρού, σε ένα δρόμο που ο ίδιος τον ήξερε από μικρό παιδί, για άγνωστό ακόμα λόγο που ερευνά η τροχαία Καλλιθέας,  έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε διαδοχικά πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Όμως η πορεία του Ι.Χ δεν σταμάτησε στην σύγκρουση των τριών αυτοκινήτων, το όχημα του άτυχου οδηγού ανεξέλεγκτο πια συνέχισε την ξέφρενη πορεία του και καρφώθηκε με την πλαϊνή πλευρά, από την θέση του οδηγού, σε κολόνα φωτισμού.

Αμέσως ο κόσμος κάλεσε βοήθεια και έσπευσε να δει τι συμβαίνει ώστε να δώσει τις πρώτες βοήθειες και να απεγκλωβίσει τον 32χρονο νέο ο οποίος ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένος

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα περιπολικά, ένα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ένα ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον οδηγό του οχήματος.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενώ το όχημα απομακρύνθηκε με γερανό
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!