tromaktiko: Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας καταδικάζουν τους «τραμπουκισμούς για το γήπεδο της ΑΕΚ»

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας καταδικάζουν τους «τραμπουκισμούς για το γήπεδο της ΑΕΚ»



Σε απερίφραστη καταδίκη τραμπούκικων ενεργειών προχωρούν με γραπτή τους δήλωση μέλη του ΣΥΡΙΖΑ...
Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας με αφορμή την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ ενώ ζητούν από τη δημοτική αρχή να συνεχίσει τον ειλικρινή διάλογο με την κυβέρνηση.

Όπως σημειώνουν «ως αριστεροί πολίτες, συμπαραστεκόμαστε και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα ενάντια στην τρομοκρατία που προσπαθούν να επιβάλλουν τα όποια ακραία στοιχεία με αφορμή την εξέλιξη της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ. Διαφωνούμε όμως, με την προσπάθεια απαξίωσης του κυβερνητικού ενδιαφέροντος για την πόλη μας που επιχειρείται σε πρόσφατη ανακοίνωση του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας».

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν πως η δημοτική αρχή διατηρεί συνεχή και ανοικτή την επικοινωνία με την παρούσα κυβέρνηση και την καλούν να συνεχίσει στο δρόμο του ειλικρινούς διαλόγου και της συνεργασίας.

Στη γραπτή τους ανακοίνωση τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζουν τη βεβαιότητα πως τόσο η κυβέρνηση, όσο και η περιφέρεια θα επιταχύνουν έργα αναβάθμισης της πόλης όπως την ανέγερση σχολείων, την χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών έργων και έργων ανάπλασης του άλσους».

Σημειώνουν δε, πως η κυβέρνηση, ενήργησε με τρόπο ώστε να απεμπλακεί η δημοτική αρχή από το να παραχωρήσει τα υψόμετρα για την κατασκευή του γηπέδου, ώστε να αρθεί το κλίμα μιας επικίνδυνης αντιπαράθεσης με ακραία στοιχεία που δρουν στην πόλη.

«Δεσμευόμαστε ότι θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην επιτυχία του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για την πόλη μας και τους ανθρώπους της» καταλήγουν στην ανακοίνωση τους τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!