tromaktiko: Βιαστής της Δάφνης: Οφθαλμίατρος εξέταζε επί ώρες τον βασανιστή - Το πόρισμα θα κρίνει την "τύχη" του

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Βιαστής της Δάφνης: Οφθαλμίατρος εξέταζε επί ώρες τον βασανιστή - Το πόρισμα θα κρίνει την "τύχη" του



Οφθαλμίατρος εξέτασε χθες (11.05.2017) τον 52χρόνο, Παναγιώτη Κοντζιλέλο στις φυλακές Κορυδαλλού...


Ο κατηγορούμενος έχει προφυλακιστεί για την αρπαγή και τον βιασμό 20χρόνης φοιτήτριας στη Δάφνη.
Στο μεταξύ σήμερα (12.05.2017) νωρίς το πρωί, ο πατέρας του 52χρονου προσκόμισε στην 11η τακτική ανακρίτρια τα ιατρικά έγγραφα που, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, πιστοποιούν την αναπηρία του γιου του σε ποσοστό 95% (δείτε εδώ περισσότερα).

Σύμφωνα με τον συνήγορο του 52χρονου κατηγορούμενου, τα στοιχεία που προσκόμισε στην ανάκριση ο πατέρας του, θα αποτελέσουν μία από τις προϋποθέσεις για να υποβάλει αργότερα ο εντολέας του αίτημα άρσης της προσωρινής του κράτησης το οποίο θα κριθεί όχι μόνο με βάση το ποσοστό αναπηρίας του, αλλά σε συνδυασμό με την προσωπικότητα του κατηγορούμενου ως προς το αν είναι ύποπτος φυγής και διάπραξης νέων αδικημάτων.

Η ανακρίτρια σε αυτήν τη φάση της έρευνας αναμένει την πραγματογνωμοσύνη της Αστυνομίας στο βιντεοσκοπημένο υλικό που κατασχέθηκε από το σπίτι του 52χρονου, το οποίο επικαλείται και ο ίδιος προκειμένου να αποδείξει, όπως ισχυρίζεται, ότι για όσα συνέβησαν υπήρχε συναίνεση της 20χρονης.

Υπενθυμίζεται πως ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίος έχει διατάξει τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας θα διενεργηθεί η πραγματογνωμοσύνη από τον οφθαλμίατρο, ο οποίος επισκέφθηκε τον Κοντζιλέλο στο νοσοκομείο των φυλακών, υποβάλλοντας τον σε πολύωρη εξέταση. Τα ιατρικό πόρισμα θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.
Πηγή

Δάφνη: Πού κρύβονται τα μυστικά του 52χρονου «τυφλού» βιαστή - Τι ψάχνει η Αστυνομία [video]

Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» έναν τεράστιο όγκο δεδομένων από δεκαοκτώ σκληρούς δίσκους μεγάλης χωρητικότητας, οι οποίοι βρέθηκαν στο σπίτι - κολαστήριο του 52χρονου στη Δάφνη...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!