tromaktiko: Ξεκαρδιστικό! Στο τέλος καταλήγει με χειροπέδες

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ξεκαρδιστικό! Στο τέλος καταλήγει με χειροπέδες



Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που κάνουν χαρούμενα μόνο...
τα μικρά παιδιά. Όμως ποιος είπε ότι οι μάγοι και οι ταχυδακτυλουργοί είναι μόνο γι'αυτά; Αυτό το βίντεο μιλάει από μόνο του.

Ένας αστυνομικός συνομιλεί με ένα μάγο και έχει τρελαθεί από τις δεξιότητές του. Ο έμπειρος -όπως φαίνεται- μάγος ξέρει πολύ καλά να διασκεδάζει τον κόσμο. Στην αρχή, ο αστυνομικός τον πλησιάζει εκνευρισμένος νομίζοντας ότι κρύβει κάτι παράνομο στα χέρια του όμως ο μάγος του ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει τίποτα. Όταν το όργανο της τάξης καταφέρνει να ανοίξει τα χέρια του παθαίνει σοκ καθώς βγάζει ένα χαρτί που έχει την απάντηση του μάγου.



Εν συνεχεία, ο αστυνομικός έχει κυριολεκτικά πάθει πλάκα με το ταλέντο του, αφού ο μάγος δεν έχει σταματήσει να τον πειράζει και να κάνει κόλπα. Βγάζει μια τράπουλα από το στόμα του, εξαφανίζει ένα νόμισμα και το εμφανίζει ξανά πίσω από το αυτί του αστυνομικού μεγαλύτερο, ενώ δεν παραλείπει να κάνει και ένα κόλπο με τα κορδόνια που στην αρχή είναι κομμένα και με το δικό του μαγικό τρόπο ενώνονται ξανά.

Ο αστυνομικός έχει ξεκαρδιστεί από τα γέλια, όμως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο μάγος ζητάει από τον αστυνομικό να του βάλει χειροπέδες. Όταν ο αστυνομικός το κάνει, ο ταχυδακτυλουργός βάζει ένα πανί από πάνω και οι χειροπέδες μεταφέρονται στα χέρια του αστυνομικού. Τότε, ο μάγος εξαφανίζεται και ο αστυνομικός ζητάει απελπισμένος βοήθεια από τον ασύρματο. Ξινά του βγήκαν τα γέλια...

Συμπέρασμα;;; Μην εμπιστεύεστε ποτέ τους μάγους. 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!