tromaktiko: Ομελέτα με βουβαλίσιο σαλάμι

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Ομελέτα με βουβαλίσιο σαλάμι



Υλικά συνταγής
3 αυγά
5-6 φέτες σαλάμι βουβαλίσιο
2 κ.σ. τριμμένη φέτα ή ανθότυρο
1 μανιτάρι λευκό σε λεπτές φέτες
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο...

αλάτι
πιπέρι
Αγόρασε τα υλικά που χρειάζεσαι με ένα κλικ online!

Διαδικασία συνταγής
Σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε τα μανιτάρια, και μόλις μαραθούν προσθέτουμε το σαλάμι.
Μέσα σε μπολ, σπάμε τα αυγά, τα αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε. Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύουμε τα πρώτα 30". Ανακατεύουμε στο κέντρο και «σπάμε» την ομελέτα. Προσθέτουμε τη φέτα.
Μόλις η ομελέτα πάρει ένα απαλό χρυσαφί χρώμα από κάτω, τη γυρνάμε και αφήνουμε 1 λεπτό να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με πολύχρωμη σαλάτα.
Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!