tromaktiko: ΝΔ: Οι πολιτικές αθλιότητες της ΕΡΤ συνεχίζονται

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΝΔ: Οι πολιτικές αθλιότητες της ΕΡΤ συνεχίζονται



Για «πολιτικές αθλιότητες» κατηγορεί τη Δημόσια Τηλεόραση η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τον τρόπο κάλυψης των εκλογών στη Γαλλία...


Το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως στην ΕΡΤ προσπάθησαν να εξισώσουν τον νεοεκλεγέντα κεντρώο πρόεδρο Εμμ. Μακρόν, με την επικεφαλής των ακραίων εθνικιστών και πολέμια της ΕΕ, Μ. Λεπέν.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αυτό το έκανε δημοσιογράφος της Δημόσιας Τηλεόρασης στην εκπομπή «10 στην ενημέρωση», λέγοντας ότι «μεταξύ των δύο πολύ κακών υποψηφίων, επικράτησε ο λίγο χειρότερος, ο εκπρόσωπος των τραπεζών και του συστήματος».

«Εάν ακολουθούν το παράδειγμα του κ. Μελανσόν, ας καταλάβουν επιτέλους ότι πλανώνται», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι πολιτικές αθλιότητες της Ε.Ρ.Τ. συνεχίζονται.

Σήμερα, προσπάθησαν να εξισώσουν το νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Γαλλίας κ. Μακρόν με την επικεφαλής των ακραίων εθνικιστών και πολέμια της Ε.Ε. κυρία Λεπέν.

Το έκανε δημοσιογράφος της Δημόσιας Τηλεόρασης στην εκπομπή “10 στην ενημέρωση” λέγοντας ότι “μεταξύ των δύο πολύ κακών υποψηφίων, επικράτησε ο λίγο χειρότερος, ο εκπρόσωπος των τραπεζών και του συστήματος”.

Εάν ακολουθούν το παράδειγμα του κ. Μελανσόν, ας καταλάβουν επιτέλους ότι πλανώνται».

Τον τρόπο που ο παρουσιαστής της ΕΡΤ σχολίασε τις γαλλικές προεδρικές εκλογές και τη νίκη του Εμανουέλ Μακρόν, σχολίασε νωρίτερα με δικό του tweet ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Μεταξύ δύο πολύ κακών υποψήφιων επικράτησε ο εκπρόσωπος των τραπεζών, ακούω τώρα στο έκτακτο δελτίο της ΕΡΤ! Φασίστας ή ανόητος, κ. Ταγματάρχη», σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!