tromaktiko: Αχαΐα:Το δημόσιο πληρώνει ακόμα και ανταλλακτικά για το στυλό του διοικητή σε νοσοκομείο

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Αχαΐα:Το δημόσιο πληρώνει ακόμα και ανταλλακτικά για το στυλό του διοικητή σε νοσοκομείο



Ασύλληπτα πράγμα συμβαίνουν σε δημόσιο νοσοκομείο της περιοχής με τα οποία προκαλείται το δημόσιο αίσθημα...
αλλά και εκτίθενται οι υπεύθυνοι της δημόσιας υγείας σε τοπικό, περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο.

Όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα, ο πλουσιοπάροχα αμειβόμενος διοικητής νοσοκομείου της περιοχής, ο οποίος τοποθετήθηκε σε αυτή τη θέση για να το διοικεί και να το «νοικοκυρέψει», εξασφαλίζει ακόμα και την προμήθεια των ανταλλακτικών για το στυλό Parker που διαθέτει, από λογαριασμό που περνάει στα έξοδα του νοσοκομείου.

Μάλιστα η σχετική προμήθεια – προκειμένου να είναι νόμιμη – έχει αναρτηθεί και στη «Διαύγεια» με την αναφορά της δαπάνης των 45 ευρώ προς προμήθεια ανταλλακτικών για στυλό parker κ. Διοικητή !!!

Μάλιστα , για την έγκριση της δαπάνης έχει υπάρξει και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου με ημερομηνία ανάρτησης 2 Μαρτίου, στην κατηγορία της έγκρισης και περάσματος από αυτό διαφόρων οικονομικών θεμάτων.

Ακόμα κι΄ αν η πληρωμή των ανταλλακτικών για τον στυλό του  διοικητή ενός νοσοκομείου είναι νόμιμη – και γιατί να μην είναι άλλωστε-προκύπτει μείζον ζήτημα με το ηθικό μέρος τέτοιων ενεργειών και αποφάσεων , όταν την ίδια ώρα που ένας διορισμένος στο χώρο της δημόσιας υγείας εξασφαλίζει ακόμα και την καταβολή των εξόδων για τα ανταλλακτικά των στυλό του, στα νοσοκομεία της περιοχής παρατηρούνται ελλείψεις υλικών και ασθενείς κατά το παρελθόν  υποχρεώθηκαν να πηγαίνουν σεντόνια ακόμα και από το σπίτι τους , ενώ  αγοράζουν ακόμα υλικά προκειμένου να χειρουργηθούν.

Και δωράκια(;)

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές το περιστατικό αυτό δεν είναι το μόνο που σοβεί στο χώρο της δημόσιας υγείας στην περιοχή, καθώς είναι γνωστή η περίπτωση στελέχους της δημόσιας υγείας, το οποίο λόγω του διοικητικού πόστου που κατέχει, τρώει δωρεάν τόσο αυτός όσο και η παρέα του, σε εστιατόριο.

Στα όσα περίεργα συμβαίνουν στο «μαγικό κόσμο» της δημόσιας υγείας στην περιοχή και οι τάσεις …φυγής που έχουν εκδηλώσει συνεργάτες διοικούντων, καθώς διαφωνούν με τη συμπεριφορά τους και φοβούνται πως είναι θέμα χρόνου για μια σειρά υποθέσεων να επιληφθεί η δικαιοσύνη.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!