tromaktiko: Καμαρούλα μια σταλιά... Μετακομίζει στον Λευκό Οίκο η Μελάνια, "στριμώχνεται" ο Μπάρον

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Καμαρούλα μια σταλιά... Μετακομίζει στον Λευκό Οίκο η Μελάνια, "στριμώχνεται" ο Μπάρον



Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Μελάνια Τραμπ, αλλά και ο Μπάρον, δηλαδή ο γιος της και φυσικά γιος του Ντόναλντ Τραμπ, θα μετακομίσουν τελικά στον Λευκό Οίκο...Είναι ένα θέμα που απασχολούσε τα αμερικανικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης από τις 20 Ιανουαρίου, δηλαδή την ημέρα της οκρωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ, ως ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Την ημέρα δηλαδή που εκείνος μετακόμισε στο νέο του... σπίτι, τον Λευκό Οίκο.



Η σύζυγός του, Μελάνια και ο γιος τους δεν τον είχαν ακολουθήσει κι έμεναν στον Trump Tower, στη Νέα Υόρκη, με επίσημη δικαιολογία να αποτελεί το σχολείο του μικρού Μπάρον.

Αυτό φυσικά ήταν... βούτυρο στο ψωμί των δημοσιογράφων που συχνά - πυκνά μιλούσαν για "σύννεφα" στις σχέσεις του Προεδρικου ζευγαριού.



Στριμωχτά!

Η Μελάνια, λοιπόν, σχεδιάζει να τα... μαζέψει και να μετακομίσει προς... Ουάσινγκτον μεριά, μαζί με τον 11χρονο γιο της, όταν εκείνος ολοκληρώσει την σχολική χρονιά στο Columbia Grammar and Preparatory School.

Ήταν ο περασμένος Νοέμβριος, δηλαδή όταν ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές, που η post μετέδωσε πως η Πρώτη Κυρία θα ζει χωριστά από τον Πρόεδρο τους πρώτους μήνες της προεδρίας του.

Το ότι η Μελάνια μετακομίζει στον Λευκό Οίκο μοιάζει να... διαλύει τις όποιες φήμες, ενώ ο Μπάρον θα γίνει ο πρώτος γιος Προέδρου που θα μείνει στην προεδρικά κατοικία μετά από περισσότερα από 50 χρόνια, από τότε δηλαδή που John F. Kennedy, ως βρέφος, βρέθηκε εκεί το 1961.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μελάνια είχε ενεργή συμμετοχή στην οργάνωση της "μετακόμισης", ενώ την ίδια ώρα αναφέρεται πως τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο πιο... στριμωγμένα για τον μικρό Μπάρον στον Λευκό Οίκο, αφού στον Trump Tower ο 11χρονος λέγεται πως είχε στην διάθεσή του έναν ολόκληρο όροφο!


Πηγή
Φωτογραφίες: Reuters
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!