tromaktiko: Έπιασε στα πράσα τη γυναίκα του με άλλον και της το ξεπλήρωσε με τον ίδιο τρόπο

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Έπιασε στα πράσα τη γυναίκα του με άλλον και της το ξεπλήρωσε με τον ίδιο τρόπο



Είναι γνωστό πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που προσφέρεται κρύο και η ρήση αυτή έχει επιβεβαιωθεί, πολλές φορές, και μέσα στις δικαστικές αίθουσες...
Μια τέτοια ιστορία εκδίκησης είναι και αυτή που εκτυλίχθηκε στα δικαστήρια το 1980 όταν ακόμη η μοιχεία ήταν ποινικό αδίκημα και οι παράνομοι εραστές εύκολος στόχος.

Το γυαλί είχε ραγίσει μεταξύ του 39χρονου βιβλιοπώλη και της 34χρονης κομμώτριας. Ο γάμος τους ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης αλλά κανείς, από τους δύο, δεν έπαιρνε την απόφαση να γράψει τον επίλογο. Ο ένας κατηγορούσε τον άλλον για απιστίες χωρίς, ωστόσο, να υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία.

Έτσι, ο 39χρονος αποφάσισε να παρακολουθήσει κρυφά τη σύζυγο του σε μια προσπάθεια να επιβεβαιώσει τις υποψίες του ότι τον απατά. Δεν χρειάστηκε παρά λίγες, μόνο, ημέρες για να ανακαλύψει το «ένοχο» μυστικό της, καθώς την έπιασε στα… πράσα, σε άκρως προκλητική στάση, σε ξενοδοχείο του Πειραιά με έναν 34χρονο χειριστή προωθητικού μηχανήματος. Ο σύζυγος απαθανάτισε με τη φωτογραφική του μηχανή την «ροζ» σκηνή και με τη βοήθεια της αστυνομίας την οδήγησε στο δικαστήριο το οποίο την καταδίκασε, για μοιχεία, σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών.

Ο εξευτελισμός ήταν μεγάλος και η 34χρονη κομμώτρια, όπως ήταν φυσικό, ορκίστηκε να εκδικηθεί το σύζυγο της. Άλλωστε, γνώριζε πολύ καλά πως και εκείνος είχε τις περιπέτειες του, αλλά ήταν πολύ προσεκτικός γι' αυτό και κάλυπτε καλά τα ίχνη του. Η 34χρονη προσέλαβε ντέντεκτιβ στον οποίο ανέθεσε την παρακολούθηση του συζύγου της. Ήθελε, πάση θυσία, να τον ξεσκεπάσει.

Μετά την καταδίκη της συζύγου του, ο 39χρονος είχε χαλαρώσει τα μέτρα προφύλαξης, θεωρώντας πως είχε πλέον το πάνω χέρι στην ιστορία τους, καθώς εκείνη ήταν η άπιστη και με τη «βούλα» της δικαιοσύνης.  Ο άνδρας άρχισε και πάλι τα νυχτοπερπατήματα, χωρίς να υποψιάζεται πως βρισκόταν υπό παρακολούθηση, με εντολή της συζύγου του η οποία τον περίμενε στη… γωνία.

Ένα βραδύ, αφού διασκέδασε με μια ζωντοχήρα φίλη του, την ακολούθησε στο σπίτι της. Η φλογερή βραδιά, όμως, είχε απρόσμενο τέλος καθώς, τις πρώτες πρωινές ώρες, η 34χρονη σύζυγος εισέβαλε στο διαμέρισμα με τον ντέντεκτιβ και την αστυνομία. Όπως ανέφερε στη μήνυση της, η γυναίκα βρήκε το σύζυγό της και τη φίλη του τυλιγμένους με ένα σεντόνι για να κρύψουν τη γύμνια τους.

Η 34χρονη κομμώτρια, στην προσπάθεια της να πάρει μαζί της πειστήρια από τον «τόπο του εγκλήματος», άρπαξε ένα εσώρουχο της ζωντοχήρας στο οποίο, μάλιστα, κρεμόταν ένα φυλακτό. Επιπλέον, ακολουθώντας τα βήματα του συζύγου της και για να ενισχύσει της θέση της, φωτογράφησε το παράνομο ζευγάρι.

Η διαδρομή για τον 39χρονο ήταν ακριβώς η ίδια με αυτή που είχε ακολουθήσει, ένα περίπου μήνα νωρίτερα, η σύζυγος του. Από το διαμέρισμα της φίλη του στον εισαγγελέα και από εκεί στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου το οποίο του επέβαλε, επίσης, ποινή φυλάκισης 7 μηνών.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!