tromaktiko: Το αγόρι έρχεται από το σχολείο κλαίγοντας, τότε η μητέρα του υποπτεύεται τη δασκάλα του

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Το αγόρι έρχεται από το σχολείο κλαίγοντας, τότε η μητέρα του υποπτεύεται τη δασκάλα του



Οι τυποποιημένες δοκιμές μπορούν να προκαλέσουν πολύ μεγάλη πίεση στους μαθητές, τους γονείς και τους δασκάλους...
Με εβδομάδες έντονου άγχους και προετοιμασίας, αυτές οι δοκιμασίες που προκαλούν προβλήματα μπορεί να βαρύνουν το μυαλό ενός νεαρού μαθητή, προκαλώντας τους άγχος, κι έτσι μπορεί να οδηγήσει σε μη καλή εμφάνιση τους...Οι γονείς, προσπαθούν να κάνουν ό, τι μπορούν για να προετοιμάσουν τα παιδιά τους για όλα τα εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίσουν στη ζωή. Θέλουν απλά να είναι ευτυχισμένα, υγιείς και επιτυχημένα. Αλλά δεν μπορούν να ελέγξουν όλα όσα συμβαίνουν με τα παιδιά τους, ειδικά όταν βρίσκονται στο σχολείο.

Όταν ο 9χρονος γιος της Abby Martin Rylan επέστρεψε μια μέρα στο σχολείο με δάκρυα στα μάτια του, εκείνη ανησύχησε καθώς δεν κατάλαβε τι συνέβει. Φοβόταν επίσης ότι το άγχος της από όλα αυτά πήγαινε στο μικρό παιδί της. Αλλά όταν ρώτησε το Rylan τι έγινε, η απάντησή του την εξέπληξε. Ο Rylan φώναζε για μια επιστολή που του είχε γράψει η δασκάλα του. Η Abby άρπαξε γρήγορα την επιστολή από το γιο της και άρχισε να το σχίζει. Όταν είδε τι ο δάσκαλος είχε γράψει το γιο της, άρχισε κι εκείνη να δακρύζει. "Αγαπητοί μαθητές, Την επόμενη εβδομάδα θα λάβετε το τεστ ISTEP για μαθηματικά και ανάγνωση και δύο εβδομάδες μετά θα λάβετε το τεστ IREAD. Ξέρω πόσο σκληρά δουλέψατε, αλλά υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να γνωρίζετε ». Έτσι ξεκινου΄σε το γράμμα.

"Οι δοκιμές ISTEP και IREAD δεν αξιολογούν όλα όσα σας καθιστούν ξεχωριστό και μοναδικό. Οι άνθρωποι που δημιουργούν αυτές τις δοκιμές και βαθμολογούν τους δεν γνωρίζουν καθένα από εσάς όπως και εγώ, και σίγουρα όχι ο τρόπος που κάνουν οι οικογένειές σας ».

Η επιστολή συνεχίζει να αναγνωρίζει τους μαθητές που μιλάνε πολλές γλώσσες, που είναι καλοί φίλοι, που τους αρέσουν τα αθλήματα και οι χοροί, που είναι καλά αδέλφια κλπ. "Δεν γνωρίζουν ότι είστε καλοί, αξιόπιστοι και προσεκτικοί ... και κάθε μέρα Προσπαθείτε να είστε το καλύτερό σας ".

Η δασκάλα της Rylan πληροφορεί τους μαθητές της ότι αυτές οι τυποποιημένες δοκιμές δεν καθορίζουν τον κάθε μαθητή και ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να είναι έξυπνος πέρα ​​από αυτό που δείχνουν αυτά τα τεστ. Τελειώνει την καταπληκτική επιστολή της, ζητώντας από τους μαθητές της ξεχωριστά να της να κάνουν το καλύτερο που μπορούν, και ότι είναι υπερήφανη για αυτούς και πιστεύει σε αυτούς.''
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!