tromaktiko: Παραλίγο τραγωδία στο Νοσοκομείο Βόλου - Τοξικομανής με μαχαίρι εναντίον γιατρών

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Παραλίγο τραγωδία στο Νοσοκομείο Βόλου - Τοξικομανής με μαχαίρι εναντίον γιατρών



Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο του Βόλου... σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr.

Ένας τοξικομανής που έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για περίθαλψη, επιτέθηκε στους γιατρούς με μαχαίρι.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι φωνές των γιατρών ξεσήκωσαν τους συναδέλφους τους και τους ασθενείς που περίμεναν τη σειρά τους για να εξεταστούν. Ο νεαρός τοξικομανής προσπάθησε να καρφώσει το μαχαίρι στον γιατρό έναν 33χρονο νέο επιστήμονα ειδικευόμενο Γενικής Χειρουργικής και σε μία γυναίκα, την επικουρική επιμελήτρια Ουρολογίας του Νοσηλευτικού ιδρύματος.

Οι γιατροί έβαλαν μπροστά τις καρέκλες τους για να προστατευθούν χρησιμοποιώντας αυτές ως ασπίδες και προσπαθώντας να διαφυλάξουν και τους υπόλοιπους ασθενείς.

Ο νεαρός τοξικομανής έκοψε με το μαχαίρι το αντιβράχιό του με το μαχαίρι και άρχισε να σκορπά το μολυσμένο αίμα του στον χώρο!

Παράλληλα έσπαζε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σκορπούσε τις εξετάσεις και τα προσωπικά αντικείμενα των γιατρών που είχαν εμποτιστεί με το αίμα του.

Αμέσως προσέτρεξαν στον χώρο και οι άνδρες ασφαλείας του Νοσοκομείου Βόλου, ενώ αργότερα έφτασε και η Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον δράστη. Αύριο θα δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σοκαρισμένοι δηλώνουν στο TheNewspaper.gr ασθενείς και γιατροί καθώς θα μπορούσε η περιπέτεια να εξελιχθεί σε πολύ σοβαρό περιστατικό προκαλώντας μη αναστρέψιμες βλάβες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!