tromaktiko: Η Ρωσία διαψεύδει το Ισλαμικό Κράτος για τον αποκεφαλισμό στρατιώτη

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Η Ρωσία διαψεύδει το Ισλαμικό Κράτος για τον αποκεφαλισμό στρατιώτη



Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διέψευσε την είδηση που μετέδωσαν σήμερα μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με...
την οποία συνελήφθη και εκτελέσθηκε ρώσος στρατιωτικός που ήταν σε αποστολή στη Συρία, από τους μαχητές του «Ισλαμικού Κράτους».

Νωρίτερα το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο την οργάνωση SITE Intelligence Group, που παρακολουθεί την διαδικτυακή δράση των τρομοκρατικών ομάδων, είχε μεταδώσει ότι μαχητές του «Ισλαμικού Κράτους», αιχμαλώτισαν και εν συνεχεία αποκεφάλισαν ρώσο πράκτορα. Το πρακτορείο Reuters, μετέδωσε ωστόσο αργότερα ότι το ρωσικό υπουργείο Αμύνης διέψευσε την είδηση που είχε μεταδοθεί νωρίτερα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην ανακοίνωση του, το ρωσικό υπουργείο Αμύνης αναφέρει ότι «όλοι οι στρατιωτικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της ρωσικής στρατιωτικής δύναμης στην Συρία, είναι ζωντανοί, υγιείς και ασκούν τα καθήκοντα τους στον πόλεμο κατά της διεθνούς τρομοκρατίας, όντας στις μονάδες τους».

Το ρωσικό υπουργείο Αμύνης καταδικάζει επίσης «τις ενέργειες μεμονομένων ΜΜΕ, που συστηματικά μεταδίδουν ειδήσεις σκουπίδια που ρίχνουν οι διεθνείς τρομοκρατικές οργανώσεις».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!