tromaktiko: Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο Ρουμάνος για τη δολοφονία του συμπατριώτη του

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο Ρουμάνος για τη δολοφονία του συμπατριώτη του



Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 54χρονος Ρουμάνος...
ο οποίος δολοφόνησε το απόγευμα της Τρίτης τον 42χρονο γείτονα του, επίσης Ρουμάνο για ασήμαντη αφορμή στην οδό Μυλωνογιάννη στα Χανιά.

Ο 54χρονος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή Χανίων, υποστηρίζοντας, όπως άλλωστε από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του ότι έδεσε τον 42χρονο στο δέντρο για να μη φύγει μέχρι να φτάσουν στην περιοχή οι αστυνομικές αρχές.

Η τοπική κοινωνία των Χανίων εξακολουθεί να παραμένει παγωμένη από τη στυγερή δολοφονία ενός ανθρώπου για ασήμαντο λόγο.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες ήταν γείτονες και συγκεκριμένα μοιράζονταν την ίδια αυλή.

Αρκετά συχνά οι δυο τους λογομαχούσαν για διάφορους λόγους, χωρίς όμως να μπορεί να φανταστεί κανείς ότι οι καβγάδες τους θα είχαν αυτήν την τραγική κατάληξη.

Έτσι και το απόγευμα της Τρίτης λογομάχησαν για κάποιες εργασίες που εκτελούσε το θύμα στην αυλή και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Ο 54χρονος χτύπησε τον γείτονα του, ενώ στη συνέχεια με συρματόσχοινο, τον έδεσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα ο 42χρονος να βρει τραγικό θάνατο.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σε στραγγαλισμό οφείλεται ο θάνατος του άτυχου 42χρονου Ρουμάνου, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Επίσης το θύμα είχε στο σώμα του αρκετές θλαστικές κακώσεις από μεγάλη πάλη, χωρίς όμως κάποια από αυτές να ήταν θανατηφόρα.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!