tromaktiko: Μυστήριο στον υγρό τάφο της όμορφης Μαίρης - Τι την οδήγησε στη βουτιά θανάτου

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Μυστήριο στον υγρό τάφο της όμορφης Μαίρης - Τι την οδήγησε στη βουτιά θανάτου



Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και πόνου οδηγήθηκε χθες στην τελευταία της κατοικία η 36χρονη μητέρα από το Λουτράκι...
που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στον βυθό του Αμβρακικού στην Αμφιλοχία.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα της, ο σύζυγος και τα παιδιά της που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πόσο ξαφνικά έφυγε από κοντά τους. Συγγενείς και φίλοι που πήγαν στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στο Λουτράκι περιμένουν με αγωνία τις απαντήσεις στα αμέτρητα γιατί...

Οι Αρχές προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο και να μάθουν τους λόγους που ώθησαν την 36χρονη Μαίρη Ιατρού να φύγει βιαστικά από το σπίτι της τη νύχτα μετά το Πάσχα και φυσικά το τι την οδήγησε στη βουτιά θανάτου.

Το θρίλερ

Τα ίχνη της όμορφης αισθητικού χάθηκαν ξημερώματα Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό της για την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα τη φιλοξενούσε ξάδελφός της. Μπήκε στο ασημί Volkswagen και τότε άρχισε το θρίλερ, αφού η 36χρονη δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η άτυχη μητέρα εντοπίστηκε νεκρή στον βυθό του Αμβρακικού, όπου κατέληξε το όχημά της, τρία χιλιόμετρα από την Αμφιλοχία, προς Λευκάδα. Το μοιραίο Golf ήταν βυθισμένο σε βάθος περίπου τεσσάρων μέτρων και σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από την ακτή, ενώ η γυναίκα ήταν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας.

Το όχημα με το πτώμα βρήκε ηλεκτρολόγος από την Αμφιλοχία, ο οποίος πήγε στο σημείο για να επισκευάσει ένα ακινητοποιημένο όχημα. Εκεί είδε την πινακίδα που είχε αποκολληθεί από το μοιραίο Ι.Χ., το οποίο στη συνέχεια κατέληξε στη θάλασσα.

Τα όστρακα που ήταν κολλημένα στο αυτοκίνητο και η προχωρημένη σήψη του πτώματος μαρτυρούν πως η Μαίρη Ιατρού βρισκόταν στη θάλασσα πιθανόν από τα ξημερώματα της 17ης Απριλίου. Ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης είπε ότι η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη και όλα τα όργανα ήταν σχεδόν αλλοιωμένα: «Θα μπορούσαμε για την ώρα να πιθανολογήσουμε ως αιτία θανάτου τον πνιγμό, αλλά δυστυχώς στην κατάσταση που είναι οι πνεύμονες δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Απαντήσεις θα μας δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις».

Το σοκαριστικό post στο facebook προτού φύγει από το σπίτι της

Αργά το βράδυ του Πάσχα, η Μαίρη εκμυστηρεύτηκε στον σύζυγο και στα παιδιά της ότι αισθανόταν πολύ πιεσμένη ψυχολογικά και πως είχε ανάγκη να πάει ένα μικρό ταξίδι για να ηρεμήσει και να σκεφτεί. Δεν είπε πού και όταν μπήκε στο αυτοκίνητο τηλεφώνησε σε μια φίλη της στην Αθήνα. Εκείνη δεν απάντησε γιατί προφανώς κοιμόταν, κι έτσι επικοινώνησε μέσω facebook με τον ξάδελφό της Θωμά Νίκα, που διαμένει με την οικογένειά του στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, απ' όπου καταγόταν και η ίδια, ζητώντας του να τη φιλοξενήσει.

Γύρω στη μία τα ξημερώματα της Δευτέρας, του έστειλε μήνυμα ότι ήταν στον δρόμο και στις 2.15 του ξαναέγραψε «Είμαι Αρτα, με σταμάτησαν σε μπλόκο», κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε από την Τροχαία.

Στις 4.17 έστειλε το τελευταίο μήνυμα στον ξάδερφό της, στο οποίο του έγραφε ότι βρισκόταν έξω από την Πρέβεζα και θα καθυστερούσε. Από εκείνη τη στιγμή, το κινητό της σταμάτησε να λειτουργεί. Ομως, από τις κάμερες των διοδίων προέκυψε ότι στις 03.35 είχε περάσει από τη γέφυρα του Ρίου.

Ανατριχίλα προκαλεί μία ανάρτησή της στο facebook στις 12 Απριλίου. Σε μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται μια γυναίκα με την πλάτη γυρισμένη να κρατάει βαλίτσες κοιτώντας τη θάλασσα, αναφέρει ένα απόφθεγμα του Τένεσι Ουίλιαμς: «Ερχεται κάποτε η στιγμή που πρέπει να φύγεις, ακόμη κι αν δεν έχεις πού να πας»
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!