tromaktiko: Η νεαρή καταζητούμενη με την «πιο όμορφη φωτογραφία σύλληψης»

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Η νεαρή καταζητούμενη με την «πιο όμορφη φωτογραφία σύλληψης»



Μία νεαρή κοπέλα μόλις 18 ετών έχει «μαγέψει» τους χρήστες του διαδικτύου μόνο και μόνο με τη φωτογραφία της…
σύλληψής της. Η 18χρονη Katie Curtis καταζητείται από τη βρετανική αστυνομία αφού δεν εμφανίστηκε σε δικαστήριο του Χαρτφορντσάιρ και οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα για τη σύλληψή της.

Η αστυνομία για να δώσει στοιχεία στους πολίτες έτσι ώστε όποιος γνωρίζει κάτι για το πού βρίσκεται η νεαρή να έχει μία εικόνα για το παρουσιαστικό της, έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία της. Ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμεναν καθώς η όμορφη Curtis έχει λάβει εξαιρετικά κολακευτικά σχόλια από χρήστες των social media. Να σημειωθεί πως ελάχιστοι ήταν αυτοί που έκαναν κάποια αναφορά στο εγκληματικό παρελθόν της.

Η νεαρή κατηγορείται για κατοχή ποσότητας ναρκωτικών ουσιών. Αυτό το γεγονός σχολιάστηκε από έναν χρήστη του διαδικτύου, ο οποίος έγραψε: «Κρίμα άλλη μία νεαρή και όμορφη ζωή να καταστρέφεται από τα ναρκωτικά», για να συμπληρώσει «πρέπει, ωστόσο, να είναι η πιο όμορφη φωτογραφία σύλληψης στη Βρετανία».

Ένα άλλος έγραψε: «Μην πει κανείς τίποτα για την κοπέλα!» ενώ ένας χρήστης του twitter έγραψε: «Δεν θα την έκρυβα αλλά δεν θα την έψαχνα κιόλας».

Η ιστορία της Katie Curtis θυμίζει αρκετά την ιστορία του hot κατάδικου Jeremy Meeks, του οποίου η ζωή άλλαξε μόλις δημοσιεύθηκε η φωτογραφία της σύλληψής του. Από φυλακισμένος για οπλοκατοχή ο Meeks, μετά και τη μεγάλη δημοφιλία που απέκτησε, ακολούθησε καριέρα μοντέλου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!