tromaktiko: Αποκαλύφθηκε απάτη με παράνομες μεταβιβάσεις πολυτελών οχημάτων

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Αποκαλύφθηκε απάτη με παράνομες μεταβιβάσεις πολυτελών οχημάτων



Υπόθεση απάτης κατά τη διαδικασία μεταβίβασης πολυτελών οχημάτων μεγάλου κυβισμού ιδιοκτησίας...
εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων, με την προσκόμιση πλαστών / παραποιημένων δικαιολογητικών, εντοπίστηκε από την υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής.

Συγκεκριμένα η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τη ΔΟΥ Ν. Ηρακλείου για μεταβιβάσεις πολυτελών αυτοκινήτων χωρίς προηγούμενη εξόφληση των τελών κυκλοφορίας, προχώρησε σε ενδελεχή έλεγχο των σχετικών φακέλων.

Από τον έλεγχο αυτό προέκυψε ότι για 30 κατ’ αρχήν οχήματα μεγάλου κυβισμού και πολυτελούς κατασκευής ιδιοκτησίας συγκεκριμένης εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων, είχαν προσκομιστεί, κατά τη διαδικασία μεταβίβασής τους σε άλλη ανάλογη εταιρεία, αναληθείς βεβαιώσεις περί καταβολής των προβλεπόμενων τελών κυκλοφορίας και παραποιημένα δελτία τεχνικού ελέγχου των οχημάτων αυτών.

Η Περιφέρεια Αττικής προχώρησε άμεσα στις προβλεπόμενες ενέργειες για ανάκληση των επίμαχων μεταβιβάσεων, ενώ απέστειλε και μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για την αντιμετώπιση και του ποινικού σκέλους της υπόθεσης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!