Υλικά συνταγής
2-3 ντομάτες ώριμες αλλά σφιχτές
1 αγγούρι σε φέτες
1 κρεμμύδι σε φέτες
1 πρασινη πιπεριά σε φέτες
150γρ. φέτα
10 ελιές ή 2-3 κ.σ. ελιές χωρίς κουκούτσι σε φέτες (καλαμών ή πράσινες)
⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ρίγανη
αλάτι
Διαδικασία συνταγής
Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά και τα κόβουμε. Τις ντομάτες τις κόβουμε σε μεγάλα ζάρια.
Βάζουμε τα λαχανικά σε μπολ. Αλατίζουμε και προσθέτουμε τις ελιές , την φέτα και την ρίγανη.
Περιχύνουμε με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως