tromaktiko: ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Όχι στο νέο εκβιασμό του ΟΑΣΘ

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Όχι στο νέο εκβιασμό του ΟΑΣΘ



«Όχι στον νέο εκβιασμό του ΟΑΣΘ» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με αφορμή την επίσχεση εργασίας, στην οποία προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι...
στις αστικές συγκοινωνίες της πόλης.

«Παρά την προγραμματισθείσα για αύριο συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ προχώρησαν από σήμερα σε επίσχεση εργασίας και μάλιστα επ' αόριστον! Για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, η νεολαία, δηλαδή οι λαϊκές τάξεις που χρησιμοποιούν το λεωφορείο ως μέσο μετακίνησης έρχονται αντιμέτωποι με την αναλγησία του κρατικοδίαιτου ιδιωτικού μονοπωλίου του ΟΑΣΘ» υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσθέτει: «Άνθρωποι χωρίς, ή με ελάχιστες, απώλειες εισοδημάτων κρατούν σε ομηρεία εργαζόμενους, οι οποίοι όλα τα προηγούμενα χρόνια της κρίσης είδαν τα εισοδήματά τους να μειώνονται δραματικά. Ως ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, επαναλαμβάνουμε πως είμαστε υπέρ ενός δημόσιου φορέα συγκοινωνιών στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης και καλούμε τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών να προχωρήσει στην υλοποίηση του χωρίς να υποχωρήσει στον νέο εκβιασμό».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!