tromaktiko: "Έφυγε" για την γειτονιά των αγγέλων: Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο από τον ξαφνικό θάνατο της - Αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής τα αίτια

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

"Έφυγε" για την γειτονιά των αγγέλων: Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο από τον ξαφνικό θάνατο της - Αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής τα αίτια




Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού και τραγουδίστριας...
Μαίρης Τσώνη η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της επί της Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια.

Μέχρι στιγμής ο λόγος του θανάτου της παραμένει αδιευκρίνιστος και φίλοι και συγγενείς αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξει φως στα αίτια.

Από τις πρώτες κιόλας στιγμές που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της καλλιτέχνιδος που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στον «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν με ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα.

Ιδιαίτερη αίσθηση πάντως προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε στο Facebook η Lewsha Camille Simboura, φίλη της ηθοποιού.

«Δεν το πιστεύω ότι μόλις βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη (διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό του Κυνόδοντα) στον 5ο όροφο. RIP. Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως θα μπορούσαμε να σε σώσουμε. Αισθάνθηκα ένοχη, ενώ έβλεπα τον Τζέιμς να σου παρέχει τις πρώτες βοήθειες (καρδιοαναπνευστική ανάνηψη). Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου. Ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική και είχε συμφωνήσει να παίζει σε μια ταινία μικρού μήκους που ετοίμαζα...Όλη η επιτυχία στον κόσμο δεν μπορεί να θεραπεύσει την κατάθλιψη», έγραψε η Lewsha Camille Simboura.

Από την πλευρά της η Γιουλίκα Σκαφιδά αποχαιρέτησε τη Μαίρη Τσώνη ανεβάζοντας στα κοινωνικά δίκτυα απόσπασμα από συνέντευξη της δεύτερης που δείχνει πόσο ευαίσθητη ήταν.

«Μαίρη Τσώνη: Έφυγε απ’τη ζωή σήμερα το πρωί.Ήταν ευαίσθητη,υπερκινητική και πολύ ταλαντούχα. Κριμα. "Είμαι φοβικό άτομο, φοβάμαι γενικά, φοβάμαι τα πάντα. Καμιά φορά και τους ανθρώπους. Είμαι μεγάλο ελάττωμα αυτό, γι’ αυτό κουράζω όσους είναι δίπλα μου. Παραφοβάμαι, είμαι δύσπιστη, δεν πείθομαι εύκολα και δύσκολα εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Αν μου κάνει κλικ όμως κάποιος, του δίνομαι ακραία. Ελάχιστους ανθρώπους που έχω εμπιστευτεί, αλλά τους έχω εμπιστευτεί ολοκληρωτικά. Είμαι πολύ μοναχική. Πάρα πολύ. Έχω λίγους φίλους. Δεν ήμουν έτσι πιο μικρή, με τα χρόνια το απέκτησα. Θα ήθελα να είμαι πιο αφελής και πιο ανοιχτή, μερικές φορές τις αναπολώ αυτές τις στιγμές», έγραψε η Γιούλικα Σκαφιδά

Το δικό του «αντίο» στην ηθοποιό και τραγουδίστρια του συγκροτήματος Μary & The Boy, είπε και ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Έφυγε τόσο νωρίς. Η Μαίρη Τσώνη ήταν υπέροχη στον Κυνόδοντα», έγραψε ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!