tromaktiko: Αυλώνας: Αλβανοί επιτέθηκαν στο σπίτι βορειοηπειρώτη επειδή είχε Ελληνικές σημαίες στο μπαλκόνι του

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Αυλώνας: Αλβανοί επιτέθηκαν στο σπίτι βορειοηπειρώτη επειδή είχε Ελληνικές σημαίες στο μπαλκόνι του



Ομάδα Αλβανών Τσάμηδων εθνοϊσλαμιστών, που σύμφωνα με καταγγελίες αποτελούν μέλη...
«αλβανικών παραστρατιωτικών ομάδων», μαζεύτηκαν κάτω από το διαμέρισμα του Αυλωνίτη με τα αρχικά Π. Τζ., στον Αυλώνα, έβριζαν και τον απειλούσαν, επειδή εδώ κι ένα χρόνο έχει σημαιοστολίσει το μπαλκόνι του με τρεις ελληνικές σημαίες και μία αλβανική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του, οι Τσάμηδες μαζεύτηκαν κάτω από το διαμέρισμα του Π. Τζ., που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και του φώναζαν να κατεβάσει τις ελληνικές σημαίες από το μπαλκόνι του όπως αναφέρει το tribune.gr

Ο κάτοικος Αυλώνας δεν φοβήθηκε, κατέβηκε στον δρόμο να τους αντιμετωπίσει κι εκεί αφού λογομάχησαν πιάστηκαν στα χέρια.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Π. Τζ. τα έβαλε μόνος του με ομάδα τουλάχιστον 15 εθνοϊσλαμιστών Τσάμηδων και κατάφερε να ξαπλώσει αρκετούς από αυτούς πριν έρθει η Αστυνομία.

Τα αλβανικά ΜΜΕ, επειδή φοβούνται αντίδραση της Ελλάδας, προσπαθούν στα ρεπορτάζ τους να υποβαθμίσουν το περιστατικό, μεταδίδοντας ότι μόνο δύο συνεπλάκησαν κι αυτοί «ελαφρά».

Τα χτυπήματα χαρακτηρίζονται στα αλβανικά δημοσιεύματα ως «ελαφρά τραύματα, σχεδόν αμελητέα».

Να σημειωθεί ότι στο αστυνομικό τμήμα προσήχθησαν ο Π. Τζ. που δέχτηκε την επίθεση κι ένα μέλος της συμμορίας.

Όπως μαθαίνουμε και η Αστυνομία απαίτησε από τον Π. Τζ. να κατεβάσει τις ελληνικές σημαίες από το μπαλκόνι του αλλά εκείνος για μια ακόμη φορά αρνήθηκε.

Να σημειωθεί ότι ενώ στην Αλβανία κυματίζουν σε σπίτια, σε κομματικές οργανώσεις, σε θρησκευτικές οργανώσεις, σε συλλόγους κ.α. σημαίες διαφόρων «προτιμήσεων», όπως η τουρκική και η αμερικανική (sic), η μόνη σημαία που αν και γαλάζια αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους εθνοϊσλαμιστές είναι η ελληνική.

Το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο, αφού όπως μας είπαν τοπικές πηγές ο Π. Τζ. συνεχώς προβοκάρεται από τους Τσάμηδες κι άλλα παρακρατικά στοιχεία για να αναγκαστεί να κατεβάσει τις ελληνικές σημαίες από το σπίτι του.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!