tromaktiko: Μαίρη Τσώνη: Αυτά είναι τα αίτια θανάτου της – Τι είπε ο ιατροδικαστής

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Μαίρη Τσώνη: Αυτά είναι τα αίτια θανάτου της – Τι είπε ο ιατροδικαστής



- Επιβεβαίωσε πως ο θάνατος ήταν αιφνίδιος 
- Εν αναμονή και των τοξικολογικών εξετάσεων...
Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος από την είδηση του ξαφνικού θανάτου της νεαρής ηθοποιού Μαίρης Τσώνη.

Η μόλις 30 ετών Μαίρη Τσώνη βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα 9/5 σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η κοπέλα φέρεται να κάλεσε σε βοήθεια το ΕΚΑΒ λέγοντας «Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε» και έδωσε μια διεύθυνση στα Εξάρχεια.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο διαμέρισμα βρήκαν την κοπέλα χωρίς αισθήσεις και δεν πρόλαβαν να κάνουν το παραμικρό διαπιστώνοντας απλά το θάνατό της.

Ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος της ηθοποιού ήταν αιφνίδιος. «Υπέστη πνευμονικό οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων αλλά ακόμα δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι ήταν αυτό που τα προκάλεσε».
Σε αυτό το ερώτημα, απαντήσεις θα δώσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που έγιναν στη σορό της άτυχης ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια φέρεται να είχε καλέσει σε βοήθεια το ΕΚΑΒ, λέγοντας «Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε» και έδωσε μια διεύθυνση στα Εξάρχεια.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο διαμέρισμα βρήκαν την κοπέλα χωρίς αισθήσεις και δεν πρόλαβαν να κάνουν το παραμικρό διαπιστώνοντας απλά το θάνατό της.
Το τελευταίο «αντίο»

Στα Χανιά θα αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι την ηθοποιό και τραγουδίστρια Μαίρη Τσώνη. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί αύριο Πέμπτη (11/05), στις 17:00, στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Ελεήμονος στο Γκαλαγκάδο Ακρωτηρίου Χανίων.
Η ταφή, σύμφωνα με το cretapost.gr, θα γίνει στο Κοιμητήριο Χορδακίου Ακρωτηρίου Χανίων. Η σορός θα βρίσκεται στο Ναό από τις 15:00.


Μαίρη Τσώνη: Εδώ την βρήκαν νεκρή - Σοκάρει η ανάρτηση της φίλης της [photo]

Η ηθοποιός και φίλη της, Lewshá Camille Simboura, περιγράφει πώς την βρήκε νεκρή...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!